BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Gümef mezunları bir araya geldi

1983-86 yılları arasında GÜMEF’ten (Gazi Üniversitesi, Mesleki Eğitim Fakültesi) Turizm-otelcilik ve muhasebe bölümlerinden mezunları buluştu

Abone ol

1983-86 yılları arasında GÜMEF’ten (Gazi Üniversitesi, Mesleki Eğitim Fakültesi) Turizm-otelcilik ve muhasebe bölümlerinden mezunları 22 Şubat 2014 / Cumartesi günü yaklaşık 30 yıl sonra Heybeliada, Merit Halki Palace otelde 5 nci kez buluşmaları çok renkli oldu. 5 yıllık düzenli toplantının ev sahibi konumunda olan 1985 mezunu otel müdürü Bülent Hasanreisoğlu tüm GÜMEF mezunu dönem arkadaşlarını en iyi şekilde ağırlayıp, okul günlerine dönmeye çalıştırdı, Bülent Bey ve Pervin Çetintaş Gözenoğlu’nun sıcak yaklaşımları sayesinde aradan geçen uzun yıllara rağmen tüm katılımcılar o günlerdeki gibi heyecanlı ve şendi. İstanbul içi ve İstanbul dışından da pek çok arkadaşımız katıldı uzun yolculuklara katlanarak dönem arkadaşları ile hasret giderme imkanı buldular.

Geleneksel hale gelen GÜMEF mezunlar buluşmasında, Heybeliada adeta karış karış gezildi, bolca fotoğraflar çekildi, Halki Palace otelin lobisindeki karşılama kokteylinde çok güzel sohbetler ve hatıra fotoğraflarından sonra balo salonundaki galada zengin açık büfe yemeğinden sonra süprizlerle, sinevizyon gösterileri ile canlı müzük eşliğinde eğlence sınırları aşıldı, sabahın ilk saatlerine kadar devam eden program sonrası bütün yorgunluğa rağmen herkesin yüzünden mutluluk akmaktaydı.
Vedalaşma anları çok hüzünlü oldu, herkes sevgiyle kucaklaşıp bir sonraki yıl yine Merit Halki Palace Otelde buluşmanın sözünü vererek yaşanan güzelliklerle Heybeliadadan mutlu ayrıldılar.

Facebook üzerinden de grubu oluşturan ve birbirleri ile iletişim kuran grubun internet adresi : https://www.facebook.com/groups/gumef81girisliler/