BIST 10.269
DOLAR 32,28
EURO 34,86
ALTIN 2.434,18
HABER /  GÜNCEL

Gül'ün vetosuna ne dediler?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, vetosuna kulüplerden ilk açıklama geldi

Abone ol

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun"u tekrar görüşülmesi için TBMM'ye iade etmesiyle ilgili henüz bir açıklama yapmayacaklarını bildirdiler.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Temelli ve Abdullah Kiğılı, kulübün avukatları ile görüştüklerini ve yönetim olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade ederlerken, iddianamenin açıklanmasından sonra yönetim olarak gerekli açıklamayı yapacaklarını söylediler.

İDDİANAME BEKLENİYOR

Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Üye Ahmet Akpınar da herhangi bir yorum yapmayacaklarını ifade etti. Akpınar, iddianamenin çıkmasını beklediklerini, yapacakları açıklamanın iddianamenin çıkışından sonra olacağını söyledi. Ahmet Akpınar ayrıca gerek görülmesi halinde bir basın toplantısı düzenleyerek, Beşiktaş yönetimi olarak merak edilen soruları cevaplayacaklarını sözlerine ekledi.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst ve başkan yardımcısı Adnan Öztürk ise sarı-kırmızılı kulüp olarak bu konuda herhangi bir yorumda bulunmayacaklarını ifade ettiler.