BIST 10.704
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.503,21
HABER /  GÜNCEL

Şenol Güneş maç için ne dedi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu

Abone ol

Sivasspor karşısında 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş maçı kaybeden takım olduklarını belirtip, yaşanan sıkıntılara da değindi.

Güneş, 2-2 biten maçın ardından yaptığı açıklamada, ''Bugün kazanmak için sahaya çıktık. İstek ve arzumuz, niyetimiz bu şekildeydi. Oyun itibariyle hem saha, hem hava, hem de rakibin oyun anlayışı bakımından zaman zaman eksik kalmamıza rağmen denk bir maç oldu'' ifadelerini kullandı.

"KAYBEDEN TARAF OLDUK"

Rakibin 1-0 öne geçtiğini, sonra 2-1 öne geçtiklerini hatırlatan Güneş, sözlerinin devamında şu açıklamalarda bulundu:''Sonra 2-2 oldu. Biz de kazanabilirdik, onlar da kazanabilirlerdi, dolayısıyla burada kaybeden takım biz olduk. Sivasspor için tabii ki Trabzonspor'a karşı alınan beraberlik sevindirici ki seyirci de, oyuncu da seviniyordu. Sivasspor'u tebrik ediyorum. İyi savaştılar. Özellikle birebirlerde agresif oyunlarının karşılığı olarak başarılı göründüler. Onlar yüzde 100'ünü verdiler ve bunu kullandılar, biz ise yüzde 100'ünü veremedik, vermedik. Hem Avrupa kupası maçı olması, hem maçın ambiansı, saha, hava, rakibin oyun tarzına uyum bakımından sıkıntılarımız oldu. Bireysel olarak çok hata yaptık. Yediğimiz 2 golde de oldu. Aynı şekilde verdiğimiz bir iki tane pozisyonda da, rakibin üstün oyun anlayışı ile değil bizim hatamızdan kaynaklanan hatalardı. Biz de, ikinci golü atarken rakip kalecinin topu elinden kaçırdığı pozisyonda golü attık. Biz de bundan faydalandık."