BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,83
ALTIN 2.429,28
HABER /  GÜNCEL

Sapığın orgazm savunması

Zonguldak'taki bir tecavüz sanığı hakim karşısında ilginç açıklamalarda bulundu

Abone ol

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde otel sahibi Ergin K. ve resepsiyon görevlisi Hayrettin B. hakkında, otelde kalan konsomatris Emel K.'ya tecavüz ettikleri iddiasıyla 15'er yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Hakim karşısına çıkan tutuksuz sanıklardan Ergin K., Emel K. ile kendi isteği ile ilişkiye girdiğini ileri sürerken, Hayrettin B. ise suçlamayı kabul etmedi. Olay, geçen yıl kasım ayında Çaycuma İlçesi'nde meydana geldi.

BİRİ ÇIKTI DİĞERİ GİRDİ

İddiaya göre ilçedeki bir gazinoda çalışan Emel K., akşam kaldığı otele geldiğinde otel sahibi Ergin K.'ya işten ayrıldığını ve moralinin bozuk olduğunu söyledi. Ergin K., Emel K.'yı otelin idari bölümündeki dinlenme odasına davet etti. Burada Ergin K., birlikte alkol aldığı Emel K. ile ilişkiye girdi. Ergin K., daha sonra otelden ayrılırken, resepsiyon görevlisi Hayrettin B. de bir süre sonra odaya girerek Emel K. ile ilişkiye girdi.

Sabah uyanan Emel K., kendisine tecavüz ettiklerini ileri sürdüğü otel sahibi ve resepsiyon görevlisi hakkında palise şikayette bulundu. Ergin K. ve Hayrettin B. hakkında, 'kişi hürriyetini yoksun kılma ve nitelikli cinsel saldırı' suçundan 15'er yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülen duruşmada tutuksuz sanıklar hazır bulundu. Emel K. ise duruşmaya katılmadı. Ergin K., Emel K. ile kendi isteğiyle birlikte olduklarını iddia etti

"ORGAZM OLDUM AMA..."

Diğer sanık Hayrettin B. ise suçlamayı kabul etmedi. Emel K. ile sadece öpüştüklerini ileri süren Hayrettin B., "Ben Emel K.'yı uyandırmak için odaya girdim. Uyandırıp kendi odasına çıkmasını istedim. Gitmek istemedi ve Ergin ağabeyi sordu. Onun gittiğini söylediğimde odasına çıkmak istemediğini ve benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Yanına oturduğumda beni dudaklarımdan öptü. Ben istemediğimi söyleyerek onu ittim" diye konuştu. Mahkeme Başkanı Hakim Ahmet Gürbüz'ün, Cumhuriyet Savcısı'na, "Odada öpüştük. Orgazm olmuş olabilirim ama üzerine olmadım" şeklinde ifade verdiğini hatırlatması üzerine Hayrettin B., "Öpüşürken olmuş olabilir" dedi. Duruşma, ertelendi.