BIST 10.259
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.402,94
HABER /  GÜNCEL

G.Saray'ın gözü dünya starlarında

Gatasaray, bir an önce transferleri bitirmek istiyor. Aslan'ın kafasında dünyaca ünlü yıldızlar var. Teknik Direktör Gerets, her mevkiye iki oyuncu istedi.

Abone ol

Bugün İstanbul'a gelecek Gerets transfere de start verecek. Belçikalı hoca, "Her mevkiye iki oyuncu" diyerek geniş kadro istedi.

İç transferde Ragıp ve Altan'a imza attıran G.Saray'da taarruz bugün başlıyor. Yeni hoca Gerets bugün "Transfer listesiyle" İstanbul'a gelecek. Yöneticilere, "Her mevkide alternatifim olmalı" diyerek geniş kadro istediğini ileten Belçikalı hoca Recoba, Ze Roberto gibi bir yıldızın mutlaka alınmasını talep etti.

Aklın yolu iki!

Kaçan şampiyonlu-ğu dar kadroya bağlayan Aslan'ın hocası, alternatifi bol takım kuracak Transferde öncelik orta saha ile defansın iki kanadında... Suat Usta da takımda tutulacak.

Bugün İstanbul'a gelecek Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Eric Gerets, şampiyonluk için geniş bir kadroyu şart koştu. Tatilde geçen sezonun maç kasetlerini izleyen Belçikalı hocanın ilk teşhisi, kadronun başarı için yetersiz olduğu oldu. Gerets'in yöneticilere, "Geçen sezon kaybettiğiniz şampiyonluğun en büyük nedeni dar bir kadro ile mücadele etmeniz. Şampiyonluğa oynayan bir takımın her mevkide en az iki alternatifi olmalıdır. Transferi buna göre yapmalıyız" dediği öğrenildi.

SADECE FORVET YETERLİ
Takımın sorunsuz tek bölgesinin forvet olduğunu belirten Gerets; Hakan Şükür, Necati, Hasan Kabze ve Ümit Karan'ın da dönmesiyle bu alanda problem yaşamayacaklarını söyledi. Transfer yapılması gereken öncelikli yerleri ise orta sahanın ortası ile defansın iki kanadı olarak dile getirdi. Song ve Tomas'a da alternatif isteyen Gerets'in Suat Usta'nın takımda tutulmasını istediği belirtildi.

14.30'DA İSTANBUL'DA
Bugün 14.30'da THY uçağı ile Belçika'dan İstanbul'a geleceği açıklanan Gerets'le yapılacak toplantının ardından transfer için harekete geçilecek. Daha önce transferin 1 Temmuz'a kadar bitirilmesini isteyen Belçikalı hocanın, toplantıda bu konudaki isteğini yinelemesi bekleniyor. Görüşmede 1-15 Temmuz'da Hollanda'da yapılacak kampın maç programınının da kesinleşmesi bekleniyor.

Kaynak : www.pasfotomac.com.tr