BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.401,58
HABER /  GÜNCEL

Ayeri'nin eleştirisi ters tepki yaptı

Burhan Ayeri, Objektif programının yapımcısı Kadir Çelik'i eleştirdi. Fakat bu seferki eleştiri tam tersi etki yaptı. Ayeri, bunun memnuniyeti içinde.

Abone ol

Burhan Ayeri, Objektif'in yapımcısı Kadir Çelik'i eleştirmişti. Fakat bu sefer Ayeri'nin eleştirisi sorun çıkarmadı. Evcil, Ayeri'yi doğru buldu.

Yazı : Burhan Ayari
Kaynak :


Objektif programının yapımcısı Kadir Çelik'ten 'Erol Evcil'le söyleşisini eleştirmemize değinen bir mesaj aldık. Seviyeli ve saygılı usluptan dolayı öncelikle teşekkür ediyoruz. 'Nesim Malki olayına girmeme nedenim, 7 Temmuz'da Yargıtay'da temyiz duruşması olduğu için' diyor. Çelik 'Amacım etkileyici olmamaktı' diye ilave etmekte. Bunlara lafımız yok. İşte bu noktada son haftalarda Doğan Grubu'nun yaptıklarına ne demeli. Sedat Peker'in davası birkaç gün içinde görülecek. Büyük olasılıkla da tahliye edilmesi beklenmekte. Çünkü isnat edilen suç ve deliller ortada. Peki o zaman Peker'i karalama kampanyasına ne demeli? Doğan medyasının tam duruşma öncesi yaptıkları, mahkemeyi etkileme çabası olmuyor mu? Hadi bir adım öteye gidelim. 'Suç değil mi?' İnsanın aklına başka şeyler de geliyor. Peker'in birkaç ay daha içeride kalmasından ne çıkarları olabilir? 'Uydu alıcıları imalatında rekabet var' söylentileri iyice yaygınlaştı da...


Kaynak :

ter