BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,71
ALTIN 2.401,61
HABER /  GÜNCEL

Fener, ön eleme oynuyor

Fener'de şimdiden Şampiyonlar Ligi için hazırlıklar başladı. Fener, Avrupa devleriyle karşılaşacak. "Fener ön eleme" oynayacak...

Abone ol

F.Bahçe hazırlık kampında Real Madrid, Everton, Schalke, Stuttgart ve Arsenal gibi takımlarla oynayıp, Şampiyonlar Ligi'ne ciddi provalarla hazırlanacak.

Daum'a By-Pass
F.Bahçe yönetimi, "Köy" takımlarıyla yapılan hazırlık maçlarının yararlı olmadığı fikrinden hareketle kampa el koydu. Yönetim, Daum'un belirlediği Almanya kampı yerine çok güçlü takımların yer aldığı bir turnuvanın yapıldığı Avusturya'yı tercih etti. Hedef, ön elemesiz katılacakları Şampiyonlar Ligi grup maçlarına formda girmek.

Tekrarı Yok Bunun
Sezon öncesi Yurdumspor gibi kendinden zayıf ekiplerle hazırlık maçları oynayan F.Bahçe, bu kez güçlü rakiplerle karşılaşacak

***
Deneme 1-2-3

Fenerbahçe sezona güçlü rakiplerin katıldığı turnuvayla hazırlanacak Hedef, işi sıkı tutup Başkan'ın "Avrupa'da başarı" isteğini gerçekleştirmek.

Fenerbahçe, önümüzdeki sezona dev turnuvayla hazırlanacak. Sezon öncesi yaptığı kamplarda adı duyulmamış takımlarla turnuva yaptığı için eleştirilen sarılacivertler, bu kez aralarında Real Madrid, Arsenal gibi takımların yer aldığı organizasyonlarla hazırlanacak. Başkan Aziz Yıldırım'ın "Avrupa'da başarı" sözleriyle hareket eden yöneticiler işi daha sıkı tutarak, Daum'un kamp yeri olan Almanya'yı değiştirdiler ve rotayı Avusturya'ya çevirdiler.

RAKİPLER GÜÇLÜ
Sarı-lacivertliler, 6-9 Temmuz'da düzenlenecek Steiri Thermland Turnuvası'nda mücadele edecek. Turnuvaya Şampiyonlar Ligi'nde de yer alacak İspanya'dan Real Madrid, İngiltere'den Arsenal ve Everton, Almanya'dan Schalke ve Stuttgart da katılacak. Loipersdorf'ta iki hafta kalmayı planlayan F.Bahçe, ayrıca Polonya'dan Wisla Krakow, Avusturya'dan Austria Wien, Sırbistan Karadağ'dan Kızılyıldız gibi ekiplerle de bu turnuvada karşılaşacak.

Haber : Deniz Derinsu
Kaynak :
www.pasfotomac.com.tr