BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,82
ALTIN 2.402,32
HABER /  DÜNYA

G.Saray’ı istiyorlar

Ziraat Türkiye Kupası’nda Süper Lig dışındaki tek takım olan Tokatspor, Galatasaray’ın bulunduğu grupta yer almayı istiyor.<br/>Spor Toto 2....

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası’nda Süper Lig dışındaki tek takım olan Tokatspor, Galatasaray’ın bulunduğu grupta yer almayı istiyor.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda adından söz ettiriyor. Tek 2. lig takımı olarak gruplara kalesinde gol görmeden kalan Tokatspor’da gözler Çarşamba günü çekilecek olan kuraya çevrildi. Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, spor sayfalarının da ortak kanaati olarak ‘Tokatspor mucizesi’ yaşandığını söyledi. Bu başarının devam edeceğine inandığını ifade eden Vali Taşkesen, Galatasaray’ın grubuna düşmeyi ve Galatasaray’ı Tokat’ta ağırlamak istediklerini söyledi.
Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek ise kentin tanıtımı açısından kuranın önemine dikkat çekti. Tokatspor’un daha önceki iki sezonda kurada Fenerbahçe takımını çektiğini hatırlatan Başkan Çiçek, “Bu sezon kupada Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon gibi Türkiye’nin büyükleri yok. Sadece Galatasaray kaldı. Gönlümüzden Galatasaray geçiyor. Bunun tek nedeni ilimizin tanıtımına katkıda bulunmak. Hem Tokat’ta hem İstanbul’da maç yapmak istiyoruz. Bunun şehrimizin tanıtımında etkili olacağı kanaatindeyiz. Süper lig takımlarının Türkiye’de uyandırdığı etkiyi baktığınız da ve Galatasaray’ın da bu anlamda popülaritesine baktığınızda bunun ciddi bir etki oluşturacağı kanaatindeyim” diye konuştu.
Kura çekiminde gruplara kalan Bursaspor, Eskişehirspor, Galatasaray, Medical Park Antalyaspor, Akhisar Belediyespor, Elazığspor, Sivasspor ve Tokatspor takımları yer alacak. Tokatspor 2008-2009 sezonu ile 2009-2010 sezonunda gruplara kalarak mücadele etmişti.
(İHA)