BIST 10.056
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.427,60
HABER /  DÜNYA

Yılbaşı öncesi tombala operasyonu

Adana’da, tombala oynattığı ve yılbaşı gecesi büyük bir tombala oyunu gerçekleştirecekleri ileri sürülen 2’si kadın 38 kişi gözaltına alındı...

Abone ol

Adana’da, tombala oynattığı ve yılbaşı gecesi büyük bir tombala oyunu gerçekleştirecekleri ileri sürülen 2’si kadın 38 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 1 yıl önce sürekli tombala oynayan bir şahsın eşinin emniyet müdürlüğüne mektup gönderip, "Kocam eve ekmek getirmiyor tombala oynuyor" ihbarında bulunması üzerine harekete geçti.
Polis savcılıktan alınan teknik ve fiziki takip iznini aldıktan sonra 1 yıl yapılan takip sonucunda 2’si kadın 38 kişinin tombala oynattığını belirledi. Şahısların yılbaşı gecesi de büyük bir tombala oyunu düzenleyeceklerini öğrenen polis geçtiğimiz pazar sabahı operasyon için düğmeye bastı.
Helikopter ve özel harekat polisiyle birlikte 300 polisin katıldığı operasyonda şafak vakti 40 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda yakalanan ikisi kadın 38 kişi emniyete getirilerek sorgulandı. Sorgusu tamamlanan 38 kişi bugün yoğun güvenlik önlemleri altında önce sağlık raporu almaları için Adana Adli Tıp Birimi’ne getirildi.
Burada rapor alan zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı adli tıp birimi önüne zanlıların yakınları da geldi. Polis bir süre sonra zanlıların yakınlarını adli tıpın önünden uzaklaştırdı.
(İHA)