BIST 10.899
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.453,20
HABER /  DÜNYA

Şehit olacağı içine doğmuş

Alaybey Tersanesi’nde meydana gelen kazada şehit olan er Serbal Baloğlu’nun şehadeti, Balıkesir’in Gönen ilçesindeki aile ocağına ateş düşür...

Abone ol

Alaybey Tersanesi’nde meydana gelen kazada şehit olan er Serbal Baloğlu’nun şehadeti, Balıkesir’in Gönen ilçesindeki aile ocağına ateş düşürdü. Dayısı, Baloğlu’nun şehit olacağının içine doğduğunu söyledi.
Şehit olan erler arasında bulunan Serbal Baloğlu’nun Gönen ilçesindeki baba ocağına acı haber tez ulaştı. Gönen Sanayi Sitesi’nde otomobil tamirciliği yapan baba Mehmet ve anne Güldane Baloğlu çiftinin üç çocuğundan bir olan Serbal Baloğlu’nun ölüm haberini alan yakınları, acılı ailenin evine akın etti. Baloğlu’nun 21 Ağustos tarihinde askere gittiğini söyleyen dayısı, "Biz kendisine ’İnşallah tezkere alacaksın’ dedikçe, o bize sürekli, ’Ben tezkere almayacağım. Şehit olacağım derdi" diye konuştu.
Diğer yandan Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak ve Garnizon Komutanı Binbaşı Savaş Çağlayan, ilçe protokolü ile birlikte aileye taziye ziyaretinde bulundu.
(İHA)