BIST 10.056
DOLAR 32,27
EURO 34,83
ALTIN 2.423,18
HABER /  DÜNYA

İşte olaylı maçın faturası

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ile Galatasaray maçı sırasında konuk ekibin taraftarlarının koltukları kırması, sarı kırmızılı kulübe fatura...

Abone ol

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ile Galatasaray maçı sırasında konuk ekibin taraftarlarının koltukları kırması, sarı kırmızılı kulübe fatura edildi.
Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin 5. haftasında Yalova Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü-Galatasaray karşılaşmasının ikinci çeyreğinin bitimine 1 dakika 32 saniye kala iki ekibin taraftarları kavga etmişlerdi. Sarı kırmızılı ekibin taraftarı salondaki koltukları kırarak Yalovalı seyircilerin bulunduğu alanlara atmıştı. 2 kez ses bombasının atıldığı olaylarda tribünde Yalova Valisi Esengül Civelek ve Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel de yer alıyordu. 82 adet koltuğun kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.
Karşılaşma sonrasında Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, koltukların kırılarak kullanılamaz hale geldiğini tespit ederek tutanak düzenledi. 82 koltuğun kırıldığını belirten yetkililer, “Tribünlerde çıkan olaylarda 82 koltuk kırıldı. Tanesi 110 TL olan bu koltuklar, düzeneğiyle beraber 134 TL’yi buluyor. 82 koltuğun kırılmasıyla ortaya çıkan zarar 11 bin TL. Bu zararla ilgili tutanağı Galatasaray Spor Kulübü’ne gönderecek ve zararın tazminini talep edeceğiz” dedi.
(İHA)