BIST 10.301
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.404,04
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Gruba katılmayan Arınç neredeydi?

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti grubuna katılmayınca 'nerede' soruları dolaştı. İşte Arınç'ın o saatteki programı;

Abone ol

ANKARA'da gözler AK Parti grubunda Başbakan Yardımcısı Arınç'ı ararken, Arınç'ın iadeyi ziyarette olduğu ortaya çıktı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dün Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk’ü makamlarında ayrı ayrı ziyaret etti. 30 Ağustos Yüksek Askeri Şurası’nda göreve atanan komutanların geçtiğimiz aylarda kendisine yaptığı ziyarete karşılık, iade-i ziyaret çerçevesinde gerçekleşen görüşmelerin yaklaşık birer saat sürdüğü kaydedildi.

BİR SAATTEN FAZLA KALDI

Bülent Arınç’ın bugün de Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu’nu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki karargahında ziyaret ettiği öğrenildi. Öğleden önce gerçekleşen görüşmenin bir saati geçtiği belirtildi.


AK PARTİ GRUBUNDA ARINÇ ŞOKU!
Gözler bugün AK Parti grubundaydı. Merak edilen ise Başbakan ile Arınç krizinde gelinen noktaydı. Ve Arınç gruba katılmadı.
bülent-arinç-ak-parti-grubuna-katilmadi.jpg


Arınç'a en ağır sansür TRT'den geldi!

AK Parti'deki Arınç çatlağının sansür noktasına vardığını internethaber.com duyurmuştu. Arınç'ın sitem krizinde geldiği noktanın özeti bu haberde.

14654.jpg

Arınç Başbakan Erdoğan'ı 3 gün bekledi
Bülent Arınç, Başbakan'la görüştü. Açıklama istedi, ancak beklediği açıklama 3 gün gelmedi.

Bülent Arınç istifa mı ediyor?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın medya üzerinden Başbakan'a sitemi bomba etkisi yaptı. Ankara karıştı. Kulislerde bunlar konuşuluyor.

Yok artık! AK Parti Arınç'ı sansürledi
Bülent Arınç'ın Erdoğan'a yönelik sözleri AK Parti'nin resmi sitesinde önce yayınlandı ardından da sansürlenerek kaldırıldı.

Bülent Arınç Erdoğan'a sitem etti
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Arınç, canlı yayında "dava arkadaşım" dediği Başbakan Erdoğan'a üstü kapalı olarak sitem etti.

bülent-arinç-başbakan-erdoğan-sitem-tüm-metin.jpg