BIST 10.744
DOLAR 32,21
EURO 35,06
ALTIN 2.527,18
HABER /  SPOR

Gözlemcilere perde indi!

Sivas-V. Manisa maçı sonrası kavga eden Hakkı ile Johanna’yı temsilciler görmedi

Abone ol

Sivas-Vestel Manisa maçı sonrası kavga eden Hakkı ile Johanna’yı temsilciler görmedi, Hukuk Kurulu Disiplin’e sevketmedi, onlar da ceza almaktan kurtuldu.

‘Arbede oldu ama...’

Geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor-Vestel Manisaspor maçından sonra çıkan olaylar Fenerbahçe’nin gündemine oturdu... Maçtan sonra Hakkı ve Johanna’nın karıştığı olaylar televizyonda yayınlanmış, kavga hakkında futbolcular da demeç vermişti. Temsilciler Hasan Üsküplü ve ihsan Akdağ’ın Hukuk Kurulu’na gönderdiği raporlarda; “Karşılaşmadan sonra bir arbede yaşandı. Ancak, olaya karışan futbolcuları göremedik'' demesi üzerine Kurul, hiçbir sporcuyu Disiplin Kurulu’na sevk etmedi.

En az 2 maç ceza

Hukuk Kurulu’nun yayıncı kuruluştan maçın kasetlerini istememesi ve olaya karışan futbolcuları Disiplin Kurulu’na sevk etmemesi üzerine, söz konusu futbolcuların kupa ve lig maçlarında oynamasına engel kalmadı. Saha dışı olaylarda futbolcuların minimum iki maç ceza aldığı düşünülürse, Johanna, Vestel’in Trabzonspor ile oynadığı kupa maçında ve bugünkü Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyemeyecekti. Sivaslı Hakkı da, görüntülere göre suçlu bulunması halinde bugünkü Gaziantep maçında oynayamayacaktı.