BIST 10.719
DOLAR 32,20
EURO 35,05
ALTIN 2.527,30
HABER /  SPOR

Floryada yüzler gülüyor

Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni mağlup eden Galatasaray'da yüzler gülmeye başladı

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni dün 1-0 mağlup ederek moral bulan Galatasaray, hafta içinde PSV Eindhoven ile yapacağı Şampiyonlar Ligi maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve 1 saat süren antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli olmaları dikkat çekti. Gençlerbirliği karşısında 90 dakika oynayan futbolcuların koşu yapmakla yetindiği idmanda, diğer futbolcular ise tek pas çalışması yaptı.

Antrenmana dünkü karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan ve burnunda kırık tespit edilen Ferhat ile Song katılmadı. Galatasaray, yarın sabah PSV Eindhoven karşılaşması için Hollanda'ya gidecek.

-BAYRAM FOTOĞRAFI-

Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk bayrağı ile birlikte basın mensuplarına fotoğraf verdiler. Bayram fotoğrafı, ''Bugün Cumhuriyet bayramı, hani bayrağınız, fotoğraf çektirmeyecek miyiz'' diyen Hakan Şükür'ün sözleri üzerine çekildi. Gençlerbirliği maçında oyuna girdikten henüz 1 dakika dolmadan golünü atan Hakan Şükür'ün moralinin bir hayli yüksek olduğu gözlendi.

Hakan Şükür, idmana getirdiği kurt köpekleriyle oynayarak eğlendi. Bu arada, antrenör Nezihi Boloğlu yönetiminde çalışan kalecilerden Fevzi, basın mensuplarının Hakan Şükür ile köpeklerinin çok sayıda fotoğrafını çekmesi üzerine, ''Biz burada o kadar kurtarış yapıyoruz, bir fotoğrafımızı çekmiyorsunuz'' diye sitemde bulundu. Fevzi, daha sonra takım arkadaşı Aykut'a dönüp top atarak, ''Bak şimdi bizim fotoğraflarımızı çekerler, sen 'Simo', ben de 'Timo' olayım'' diyerek şakalaştı. Fevzi'nin bu şakaları herkesi kahkahaya boğdu.

Diğer yandan, Sabri antrenmanda kalecilik yaparak bu mevkide de hünerlerini gösterdi. Galatasaray'ın antrenmanını başkan yardımcısı Adnan Polat da tesislerin balkonundan izledi.

-ARDA ÖDÜL VERDİ-

Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan, eylül ayında kendisinin Konyaspor'a attığı gole ''Ayın golü'' yarışmasında oy kullanan şanslı bir taraftara ödül verdi. Antrenman sırasında düzenlenen törende Arda, attığı golün ''Ayın golü'' seçilmesinde rol oynayan taraftarlardan Tolga Sarılan'a bir Galatasaray Saati hediye etti.