BIST 10.216
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.405,88
HABER /  GÜNCEL

GOPta trafik rahatlayacak

Gaziosmanpaşa Belediye başkanı Dr. Erhan Erol, trafiğin önemli öldüçe rahatlayacağını söyledi.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediye başkanı Dr. Erhan Erol, ilçenin önemli arterlerinden olan Mevlana Ceddesi ile Hoca Ahmet Yesevi Caddelerinin kesişimindeki bu kavşak tamamlandığında trafiğin önemli oranda rahatlayacağını vurgulayarak '' Açılan yeni yollar, bulvarlar ve kavşaklarımızla beraber, İstanbulumuz çağdaş değişimi yaşıyor""dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi"nin İstanbul"da tıkanan trafiği bay pass etmek için yapımına giriştiği 42 kavşak ve yolun toplu temel atma töreni dün Başbakan Recep Tayip Erdoğan"ında katıldığı bir törenle gerçekleşti. Başbakanın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Muammer Güler ve Gençlik Spor Bakanı Mehmet Ali Şahin"inde hazır bulunduğu Maltepe Stadyumu"nda yapılan canlı yayınla açılışların yapıldığı törende 21 kavşak ve yolun açılışı yapılırken, 21 kavşak ve yolunda temel atma töreni gerçekleşti.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan canlı bağlandığı yayında GOP belediye Başkanı Dr. Erhan Erol başta olmak üzere Pendik Belediye Başkanı Erol Köse, Bağcılar belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can"la görüşerek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Gaziosmanpaşa"nın en önemli arterlerinden biri olan ve son dönemde sık trafik sıkıntılarının yaşandığı Mevlana Caddesi ve Hoca Ahmet Yesevi Caddesi Kesişimi yol ve kavşak inşaatı tamamlandığında ilçenin önemli trafik sıkıntılarından biri daha çözülmüş olacak. GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, törende yaptığı konuşmada, İstanbul"un bir çok yerinde çağdaş şehircilik anlayışı paralelinde önemli değişimler yaşandığına dikkat çekerek"" Başta sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ve tüm bu çalışmalara katkı yapanlardan Allah razı olsun "" dedi.