BIST 10.083
DOLAR 32,49
EURO 34,86
ALTIN 2.441,32
HABER /  POLİTİKA

Gönül nikah şahitliği yaptı

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İzmit'te nikah şahitliği yaptı.

Abone ol

Gönül, AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yasin Özlü ile Öznur Göktaş'ın, bir restoranda düzenlenen nikah törenine katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun kıydığı nikahta Bakan Gönül, damat Yasin Özlü'nün şahitliğini yaptı. Bakan Gönül, törende yaptığı konuşmada, iki gencin en mutlu günlerinde yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Bakan Gönül, ''Ben kendilerine iki cihanda saadetler diliyorum. Bir yastıkta kocasınlar. Birbirlerine saygılı olsunlar ve ömür boyu birbirlerine sevgi duysunlar. Cenab-ı hakkın rızası, peygamberimizin yolunda, evlatlarına, millete ve devlete nice nice mutluluklar yaşatsınlar'' dedi.

Daha sonra nikah defterini imzalayan Gönül, evlilik cüzdanını geline verdi, damat Yasin Özlü'ye altın taktı.

Bu arada, nikah töreninden çıkışta duygulu olduğu görünen Gönül, gazetecilerin, önceki gün Bitlis'te 5 askerin, bugün de Siirt'in Eruh ilçesinde 7 asker ile 1 geçici köy korucusunun şehit edildiğinin hatırlatılması üzerine, ''Maalesef, maalesef...'' dedi. Bakan Gönül, ''Operasyonlar devam edecek mi?'' sorusunu ise yanıtlamadı. Bakan Gönül, karayoluyla İstanbul'a gitti.