BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,90
ALTIN 2.441,35
HABER /  GÜNCEL

Düğün fareleri iş başında

Adapazarı'nda düğünde takı takmaya hazırlanan kayınvalidenin, çantası çalındı

Abone ol

Adapazarı'nda düğünde takı takmaya hazırlanan kayınvalidenin, içerisinde altın ve para bulunan çantası, iki küçük kız çocuğu tarafından çalındı.

Olay yerine gelen polis kamera kayıtlarını incelerken, düğünde altınları çalınan çift neşesini bozmadı.

Adapazarı Donatım Düğün Salonu'nda dünya evine giren 28 yaşındaki Makina Mühendisi Gökhan Kaplan ile Erifa Kaplan çiftine davetliler takı takma yarışına girdi. Takı takmak için hazırlanan damadın annesi Nebahat Kaplan da, ayağa kalkmadan önce hemen yanında duran çantasına elini uzattı. Ancak içinde 7 küçük altınlı bileklik, 1 bilezik, 5 yüzük, 100 Euro ve 300 YTL para bulunan çantayı bulamadı. Çantasının çalındığını anlayan Nebahat Kaplan"ın başvurusu üzerine, doğün salonuna inceleme yapmak üzere polis ekipleri geldi.

Düğünüde kayıt yapan kamerayı ilk etapta inceleyen polis ekipleri, hırsızlık anı ve hırsızları belirleyemedi. Ancak tanıklar, hırsızlığı 12- 14 yaşlarında iki kız çocuğunun yaptığını öne sürdü. Verilen eşgal üzerine polis araştırma başlatırken, altınları çalınan anne Kaplan, “Çanta yanımda duruyordu. Bir anda yok olmuş. Polis çağırdık. Altınları gelinime takacaktım” dedi.

Damat Gökhan Kaplan ise, “Altınlar gitti ama en mutlu günümde neşem gitmez. Bu olay mutluğumuzu bu gece bozamaz” diye konuştu. Polis hırsızları aramaya başladı.