BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.472,06
HABER /  GÜNCEL

Golünü kelepçe işaretiyle kutladı...

Ceza alan arkadaşına 'kelepçe' işaretiyle selam gönderince çocuklarını kaybeden annenin tepkisi sert oldu...

Abone ol

İNTERNETHABER

Ipswich Futbol takımının oyuncuları gündemden düşmüyor. Alkollü araba kullanan ve 10 ile 8 yaşlarındaki iki kardeşin ölümüne sebebiyet veren futbolcu Luke McCormick, yedi yıl hapis cezasıyla yargılanıyordu.



En yakın arkadaşı ve Ipswich futbolcusu David Norris'in düğününde oldukça fazla alkol alan ve ayakta durmakta zorlandığı halde motorsikletiyle trafiğe çıkan McCormick iki kardeşe çarpmış ve ölümlerine neden olmuştu. Hakkında yedi yıl hapis cezası istenen McCormick üç buçuk yıl ceza almıştı.

Futbolcunun aldığı cezadan memnun olmayan ve alkollü araba kullanmanın bir hata değil bilinçli bir tercih olduğunu savunan aileyi, bir de David Norris'in attığı golü kutlarken yaptığı işaret sıkıntıya soktu. Gol sevincini tribünlerle paylaşırken elleri kelepçelenmiş gibi bir işaret yapan Norris'in hareketi için, ölen çocukların annesi Amanda Peak 'bu bir hakarettir' dedi.


Kendisine, eşine ve ölü çocuklarına saygı göstermedeğini iddia ettiği Norris için Kulübün ceza vermesi gerektiğini söyleyen anne, bu hareketin alkollü araba kullanmayı ve birilerine çarpmayı meşrulaştırdığını söyledi.

David Norris ise, yaptığı hareketin 'kelepçe' işareti olmadığını sadece arkadaşı McCormick'e özel bir işaret olduğunu söyledi ve herhangi bir yanlış anlamaya neden verdiyse özür dilediğini söyledi. Oyuncuların oynadığı futbol kulübünün bu olanlar karşısında ne yapacağı ise henüz açıklanmış değil.