BIST 10.656
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.437,13
HABER /  MAGAZİN

Tatlısesden namus sözü

Tatlıses bir oğlu olursa adını Mustafa Kemal koyacakmış.

Abone ol İbrahim Tatlıses, dün akşamki İbo Show programında Atatürk'ün ölüm yıldönümüyle ilgili görüşlerini anlatırken, "Eğer bir oğlum daha olursa adını Mustafa Kemal" koyacağım" dedi.

atv'de ekrana gelen İbo Show programında Tatlıses, kızlarından Melek'in doğum gününün, Atatürk'ün ölüm günü olan 10 Kasım olduğunu söyledi.

10 Kasım'ı, Atatürk'ün ölüm günü olarak değil 'doğum günü' olarak gördüğünü ifade eden Tatlıses, "Eğer bir oğlum daha olursa adını, size namus sözü veriyorum, yemin ederim Mustafa Kemal koyacağım. Çünkü çok seviyorum" şeklinde konuştu.

"Bazıları şimdi diyebilir, zaten olmayacağına göre... Olacak" diyen Tatlıses, canlı yayında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e şu sözlerle hitap etti:

"Rahmetle anıyoruz, sizi sevgiyle anıyoruz, sizi saygıyla anıyoruz. İyi ki bir Türk evladı olarak dünyaya yüce Allah sizi gönderdi."

BENİM İŞLERİM İYİ, KRİZ YOK

Ekonomik kriz konusuna da değinen Tatlıses, kendisinde bir kriz olmadığını ve aslında insanların telaşa kapılarak bir kriz havası oluşturduğunu ifade etti.

İnsanların bu dönemde paralarını bankadan çekmelerine tepki gösteren Tatlıses, "Burası Türkiye, batıyorsa hep beraber batalım. Parayı çekiyorsun, çektiğiniz zaman mal kıymetli oluyor. Kıymetli olunca dolar çıkıyor. Ortada bir şey yok. Benim işlerim iyi, benim işim iyi olduğuna göre Türkiye'nin de işi iyi" dedi.

Krizi bahane eden kişilere de tepki gösteren Tatlıses, gazetelerdeki olumsuz haberler içinise şöyle konuştu:

"Türkiye önemli bir ülkedir. Dünyanın gözbebeğidir. Müsaade etmeyin, kimse gözbebeğimize çöp sokmasın."

Televizyon Gazetesi / Engin Medya