BIST 9.998
DOLAR 32,40
EURO 34,93
ALTIN 2.400,69
HABER /  SPOR

Arda küfür etti mi?

Derbi öncesi zorlu maçın en önemli isimlerinden biri olarak gösterilen Arda'nın sinirli hali dikkat çekti.

Abone ol

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; maç sırasında sık sık hakeme itiraz eden, bir pozisyonda F.Bahçeli Selçuk’a küfrettiği öne sürülen Arda, son dakikalarda da sarı-lacivertli tribünlerle tartışmaya girince şimşekleri üzerine çekti.

TRİBÜNLERLE TARTIŞTI

Maçın 80. dakikasında Arda, kendisine karşı küfürlü tezahürata başlayan F.Bahçe tribünlerine “Bana söylediklerinizin aynısını size iade ediyorum” diye el hareketi yaptı. Bunun üzerine G.Saraylı futbolcuya tribünlerden yabancı madde yağdı. F.Bahçeli yöneticiler, büyük tepki gösterdikleri G.Saraylı futbolcu için “Bu çocuk terbiye özürlü. G.Saray yönetimi gereken ahlâk dersini vermeli. Milli Takım’a kadar yükselmiş bir oyuncuya bu tavırlar hiç yakışmıyor” dediler. F.Bahçeli Selçuk da maç sonrasında soyunma odasının girişinde Arda’nın üzerine yürüdü.

‘BÖYLE DAVRANAMAZSIN’

Arda'nın kendisine ve F.Bahçeli taraftarlara küfrettiğini iddia eden Selçuk “Sen bana ve F.Bahçe taraftarına bu şekilde davranamazsın, kimseye küfür edemezsin. Biz burada emek veriyoruz. Terbiyesiz” diye bağırdı. Arda’ya saldırmak üzere olan Selçuk’u, araya giren F.Bahçeli oyuncular güçlükle yatıştırdı