BIST 10.127
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.401,82
HABER /  SPOR

Aragonesin ağzı açık kaldı

Aragones ilk kez Türkiye'de bir derbi yaşadı. İspanyol Teknik adam bakın maç sonrasında neler söyledi?

Abone ol

Türkiye'de ilk derbisini kazanan İspanyol teknik adam Aragones dünyaca ünlü Fenerbahçe-Galatasaray derbisine övgüler yağdırdı.

DOĞRU YOLDAYIZ

Fenerbahçe'nin G.Saray'ı 4-1 mağlup ettiği derbi maç sonrası Luis Aragones şu açıklamalarda bulundu... "Maça gergin başladık. Golüde yiyince sinir katsayımız artı. Fakat oyunun geneline bakınca yediğimiz golden sonra maçın hakimiydik. Doğru yoldayız. Bu yolda devam etmeliyiz..."

TÜRKİYE'DE DERBİ ÇOK ATEŞLİ

Aragones derbi maçtaki atmosfere içinde şu yorumalarda bulundu: "Ben Arjantin'de, Brezilya'da İspanya'da bir çok derbi gördüm. Fakat Türkiye'de derbinin atmosferi bir başka. Ben Türkiye'deki derbiyi daha ateşli olarak diğerlerinden ayrı bir yerde görüyorum"

Aragones'in ağzını açık bırakan muhteşem bir tribün şov vardı.
TARİHİ DERBİDEN MUHTEŞEM KARELER İÇİN TIKLAYIN!


SEMİH YORULMASIN DİYE...

Aragones, oyundan aldığı Semih içinde; "Sakatlığı yoktu. Sahada daha diri kalmak için bu değişikliği yaptık. Semih'i diğer maçlara daha diri çıkarmak için oyundan aldık"

Aragones sözlerini şöyle tamamladı: "Fenerbahçe bu galibiyetle artık diğer rakipleri gibi yukarları hedefleyen bir pozisyona geldi. Futbolda sonucların ne olacağını bilemeyiz. Ama daha iyisini yapmak için elimizden geleni yapacağız"

SKİBBE ÜZGÜN

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamada, "Son maçlarda olduğu gibi koşu temposunu istediğimiz gibi ayarlayamadık ve defansif oynayamadık" derken, Lincoln'ün sayılmayan golüne de değindi! 

Galatasaray Skibbe'nin açıklamaları şöyle: "Son maçlarda olduğu gibi koşu temposunu istediğimiz gibi ayarlayamadık ve defansif oynayamadık bugün. Öne geçtiğimiz zaman ve golü yediğimiz zaman uzun topları onlara bıraktığımız için ve geri gelmediğimiz için mağlup olduk. İkinci devrenin başında 3-1 olunca geriye çekilip defans yaptılar ve kontrataklara çıktılar. Bizim için tabii golü attıktan sonra hemen golü yemek moralimizi bozdu. Attığımız gol endirekt olduğu için sayılmadı ve bize problem oldu. Ama bence direkt vuruş olmalıydı. Şimdi tabiki hepimiz hayalkırıklığına uğradık"