BIST 10.621
DOLAR 32,24
EURO 35,00
ALTIN 2.433,16
HABER /  SPOR

Fenerli taraftarlardan jest

Fenerbahçeli taraftarlar geçen ay trafik kazası geçirerek yaşama veda eden Ultraslan grubu koordinatörü Alpaslan Dikmen’i unutmadı.

Abone ol

Fenerbahçeli taraftarlar geçen ay trafik kazası geçirerek yaşama veda eden Ultraslan grubu koordinatörü Alpaslan Dikmen’i unutmadı. Migros tribününde bulunana Sarı-Lacivertli taraftar ezeli rakiplerine doğru “Alparslan Ölmedi Kalbimizde yaşıyor” diye tezahürat yaptılar. Sarı-Kırmızılı taraftarlar da tezahürata katılıp daha sonra ezeli rakiplerini alkışladılar.

Maçtan önce ‘Aşk Tutulması’

Sarı-Lacivertliler Galatasaray ile oynayacağı derbi öncesi maça farklı bir şekilde motive oldu. Samandıra Tesisleri’nde Fenerbahçeli bir taraftarın hayatını anlatan ‘Aşk Tutulması’ adlı filmi izleyen Sarı Kanaryalar derbide farka uçtu. Filmi bir İspanyolca, bir de Portekizce bilen tercümanın izleyerek yabancı oyunculara tercüme ettiği öğrenildi.

En erken gol Lincoln’den

Sarı-Kırmızılılar’ı, Fenerbahçe karşısında öne geçiren golü atan Brezilyalı Lincoln bu sezonun en erken golünü atmayı başardı... Arda’nın pasında ceza sahasında topla buluşan Lincoln, 2. dakikada topu filelerle buluşturdu. Öte yandan tecrübeli futbolcu, 9. dakikada hakemin verdiği endirekt vuruşu, doğrudan kaleye göndererek
hata yaptı.