BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,58
ALTIN 2.381,39
HABER /  GÜNCEL

Gökçek'in konuşması da dinlemeye takıldı

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi iş adamı Hamdi Akın ile Melih Gökçek arasındaki diyalog dinlemeye takıldı.

Abone ol

Şike iddialarına yönelik soruşturmanın ucu Melih Gökçek'e uzandı. Fenerbahçe'nin eski yöneticisi iş adamı Hamdi Akın ile Melih Gökçek arasındaki diyalog dinlemeye takıldı. Gökçek'in, Hamdi Akın'a, 'Fener'den maçı alacağım sizin için' dediğini iddia edildi.

Şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında F.Bahçe eski yöneticisi iş adamı Hamdi Akın'ın da ifadesine başvuruldu. Akın dün öğleden sonra adliyeye gelerek sorgulanırken, başarılı iş adamının Trabzon Başkanı Sadri Şener ile yaptığı telefon görüşmesinin teknik takibe takıldığı öğrenildi.

Bu konuşmada Akın'ın "Ankara'da Melih Başkan'la (Melih Gökçek) beraberim" dediği Şener'in ise "En kritik yerdesin sen ya. Aziz (Yıldırım) dinlettiriyormuş bizi. Melih Başkan bu hafta ümidimiz o. Melih Başkan'a güveniyoruz. A.Gücü bu hafta işi halledecek" dediği iddia edildi. Sonrasında ise Akın'ın yanında bulunan Ankara BŞ Başkanı Gökçek'in Şener'e "Aziz'den maçı alacağım. Size yarayacak" dediği öne sürüldü.

SAHAYA GİREN 4 KİŞİ GÖZALTINDA

Fenerbahçe ile Shakhtar arasında Saracoğlu'nda oynanan hazırlık maçı taraftarların sahaya inmesiyle yarım kalmıştı. Fanatiklerin gazetecilere saldırması sonrası gelişen olaylarda F.Bahçe'ye 2 maç seyircisiz oynama cezası gelmişti. Bu olaylarla ilgili soruşturma başlatan ekipler görüntülerden yola çıkarak yaptıkları incelemede ilk etapta sahaya inen 8 kişiyi tespit etti. Bunlardan 4'ü dün gözaltına alındı.