BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,06
ALTIN 2.468,30
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gökçek en Kurtlar Vadisi ekibine davet

Gökçek, Ankara'da 10 gün sürecek olan Büyük Ankara Festivali'ne önemli isimleri getirmek için çalışmalara başladı.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Temmuz ayının ilk haftasında Ankara'da 10 gün sürecek olan Büyük Ankara Festivali'ne önemli isimleri getirmek için çalışmalara başladı.

Önceki akşam belediye bürokratları ile 3 saatlik bir toplantı yapan Gökçek, festivalde yapılacak çalışmaları görüştü. Melih Gökçek, Polat, Memati, Ömer baba ve Abdülhey'in davet edilmesi için her türlü girişimi yapmaları için Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan'a talimat vererek Kurtlar Vadisi ekibinin proğramları olmaması halinde festivale davet edilmesini istedi. Ayrıca Büyük Ankara Festivalinde önemli ve sürpriz isimlerin yer alacağı belirtildi.

FESTİVALE GELEN HERKESE ÜCRETSİZ SİMİT

Sanatçıların giderlerinin sponsorlar tarafından karşılanacağı festivalde, "23 Nisan Sevgi Korteji" de yer alacak ve havai fişek gösterileri yapılacak. Her türlü hizmetin Ankara Büyükşehir Belediyesince karşılanacağı festival kapsamında, 60 otobüs her gün çeşitli semtlerden festival alanına ücretsiz sefer yapacak.

Festivalde belediyeye ait 30 birim, kendilerine ayrılan sokaklarda belediyenin çalışmaları hakkında Başkentlilere sesli ve görüntülü bilgi verecek. Belediye Şirketleri de yine aynı alanda faaliyetlerini Ankaralılara aktaracak. Ankara Halk Ekmek festivale gelen herkese ücretsiz simit verecek.