BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.402,55
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Gökçek öğretmenler gününü kutladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'daki kutlama törenlerine katıldı

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Samanyolu Eğitim Kurumları'nın, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği kutlama programına katıldı.

Gökçek, Samanyolu Eğitim Kurumları'nın hayatında kişisel olarak özel bir yeri bulunduğunu belirterek, iki oğlunun da bu okullarda okuduğunu ve bugün bu sayede belli bir fikir kapasitesine ve kültüre sahip olduğunu kaydetti.

Samanyolu'nun sadece yurt içinde değil yurt dışında da büyük başarılara imza attığını kaydeden Başkan Gökçek, ''Gerçekten bu inanılmaz bir tablo. Bütün öğretmenler ve öğrencilerinizle bundan sonra da başarılarınızın mutlaka devam edeceğine inanıyorum ve başarılar diliyorum. Öğretmenlik üzerine konuşmaya gerek yok. Bunu en iyi siz öğretmenlerimiz biliyorsunuz. Bir kez daha başarılarınızın devamını diliyorum'' dedi.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Van depreminde şehit olan öğretmenler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda, Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Özkan Turhan da tüm öğretmenleri bu onurlu günde kutladığını belirterek, Gökçek'e katılmasından dolayı teşekkür etti.

Törene, Somali'den gelen ve burslu olarak okutulan 15 öğrenci ile Van depreminden sonra okula burslu olarak kabul edilen 15 öğrenci de katıldı.

Genel Müdür Özkan Turhan, Başkan Gökçek'e günün anısına el işi bir porselen tabak hediye etti.

Gökçek de bütün öğretmenlere kravat, atkı ve mendilden oluşan birer giyim seti hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.