BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,83
ALTIN 2.428,60
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gökbel şantiye inceledi

Silifke'ye gelen Özel İdare Genel Sekreter Vekili Hasan Gökbel, Silifke'de incelemelerde bulundu.

Abone ol

Mersin İl Özel İdare Daire Başkanları ile birlikte Silifke'ye gelen Özel İdare Genel Sekreter Vekili Hasan Gökbel, Silifke'de incelemelerde bulundu. Silifke Özel İdare şantiyesini de ziyaret eden Gökbel, Müdür Erkan Arıcı'dan bilgi aldı. Mersin İdari ve Mali İşler Daire Başkanı iken Genel Sekreter Yardımcılığına atanan İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Hasan Gökbel, Silifke Özel İdaresi ve Silifke şantiyesini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gökbel beraberindeki Köye Yönelik Hizmetler Daire Başkanı Hüsnü Öz, Mali İşler Daire Başkanı Ali Rıza Özdemir, Etüt Proje Müdürü Abidin Yağmur ve Strateji Geliştirme Müdürü Levent Muştu ile birlikte Silifke Özel İdare Müdürü Erkan Arıcı'yı makamında ziyaret edip istek ve beklentileri dinledi.

2010 yılı çalışmaları, araç ve personel durumu hakkında bilgi veren Silifke Özel İdare Müdürü Erkan Arıcı, "İlçemize ziyaretlerinden ve bu güne kadar yapmış oldukları desteklerden dolayı Sayın Genel Sekreterimiz Hasan Gökbel'e ve daire başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Silifke genelinde 43 şantiye personeli ve 7 Özel idare personeli başta olmak üzere toplam 50 kişi ile hizmetlerimize devam ediyoruz. Şantiyemize ait 2 adet dozer, 1 adet lastikli beko, 2 adet ekskavatör, 1 adet yükleyici, 1 adet kompresör, 2 adet pikap, 5 adet kamyon, 2 adet servis aracı, 1 adet kaynak arabası, 1 adet yağlama aracı ve 2 adet arazöz, ile hizmetlerimizi sürdürüyoruz. 2010 yılı içerisinde 24 kilometre malzemeli bakım, Senir, Gekbelen ve Kale dibi mevkiinde yeni yol açımı yapılmıştır. Ayrıca toplam 68 kilometre muhtelif yerlere greyderli bakım yapılmıştır. 95 adet 60'lık, 14 adet'te 80'lik olmak üzere toplam 109 adet büz muhtelif köylerimize yerleştirilmiştir" dedi.

Şantiyenin eksiklikleri ve ihtiyaçları hakkında da isteklerini belirten Özel İdare Müdürü Arıcı, "Şantiyemizin dış cephe boyasına ihtiyacı vardır. Ayrıca eskimiş olan kapı ve pencerelerin değişmesi gerekmektedir. Şantiyemizde bulunan iş makinelerinin çalışacağı alanlara ulaşımını sağlamak için acil olarak taşıyıcı bir adet TIR'ın görevlendirilmesi gerekmektedir. Şantiyemizde ayrıca personel taşımak için bir adet servis aracı, atölyede kullanılmak üzere hava tabancası gereklidir" dedi.

Arıcı ayrıca, ilçeye bağlı 66 köyün sorunları ve yaşadıkları sıkıntıları daire müdürlerine iletti.

Genel Sekreter Vekili Hasan Gökbel ve beraberindekiler Özel İdare Müdürü Ziyareti sonrası Şantiye'ye geçip personellerin sorunlarını dinledi. Burada personelle birlikte öğle yemeği yinen Gökbel ve beraberindeki gruba Silifke kaymakamı Fatih Damatlar ve İl Genel Meclis Üyeleri de katıldı.

Şikayetleri dinleyip notlar alan İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Hasan Gökbel, taleplerin değerlendirilerek yapılması gerekenler konusunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.