BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Osmaniye sergisine ilgi büyük

Bakırköy'de ilköğretim öğrencileri arası Osmaniye Mahallesi konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenlendi.

Abone ol

Bakırköy Belediyesi tarafından ilköğretim öğrencileri arası Osmaniye Mahallesi konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenlendi.

İlköğretim öğrencilerinin katılabileceği yarışmada yarışmacılar Osmaniye Mahallesini nasıl tanıdıklarını, nasıl tanıtacaklarını ve nasıl olmasını istediklerini anlatacaklar.

Sömestr tatilinin sonuna kadar eserler Osmaniye Mahallesi’nde bulunan Bakırköy Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’ne teslim edilecek.

Resim,şiir ve kompozisyon dallarında birinci olacak öğrencilere 1 cumhuriyet altını hediye edeceklerini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” Dallarında birinci olacak yavrularımıza 1 cumhuriyet altını, ikinci olacaklara 1 yarım altın ve üçüncü olacaklara da 1 çeyrek altın ödülü ve plaket vereceğiz. Resim yarışmasına katılacak öğrencilerimizin esereleri 4-B ebadını geçmeyecek şekilde serbest çalışma (Karakalem,suluboya,guaş ve yağlıboya) olacak,kompozisyon ise A-4 ebadında ve en fazla 2 sayfa olacaktır.Ayrıca ayrıntılı bilgi almak isteyen öğrencilerimiz Kütüphane Müdürlüğümüzün 583 38 57 numaralı telefonunu arayabilirler.”dedi.