BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediyeciliğin püf noktalarını anlattı

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, yeni başkanlara öğütler verdi

Abone ol

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a bir çok rekor ve başarıya imza attığı 11 yıllık dönemin sırlarını, püf noktalarını anlattı.

Mahalli İdareler Reformu ile ilçe olan Başakşehir ve Beylikdüzü’nde, 2009 yılında yapılan mahalli seçimlerde göreve gelen belediye başkanları Mevlüt Uysal ve Yusuf Uzun, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Aydın, Uysal ve Uzun’a ilçenin ekonomik, demografik yapısı ve Zeytinburnu Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Uysal ve Uzun’a daima halkın içinde olmalarını tavsiye eden Başkan Aydın, “Halka hizmet Hakk’a Hizmettir’ düsturu ile gecemizi gündüzümüze katıp yerel yönetimler anlamında en iyi hizmeti vermek için uğraştık. Kadirşinas halkımız da icraatlarımızı görünce 3 dönemdir yapılanların arkasında olduğunu sandıkta teyit etti” şeklinde konuştu.

Başkan Aydın’ın başarılı icraatlarını yakından takip ettiğini söyleyen Uysal ve Uzun ise Zeytinburnu’nda 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Aydın’ın bilgi ve tecrübelerinden de yararlanmak istediklerini kaydettiler. Uysal ve Uzun, gördükleri projeler içinde en çok AKDEM içinde faaliyet gösteren Özürlüler Merkezi ile Aşevi’nden etkilendiklerini ve bu çalışmaların diğer belediyeler tarafından da örnek alınması gereken bir çalışma olduğunu dile getirdi.

Başkan Aydın daha sonra Zeytinburnu turuna çıkardığı Uysal ve Uzun’a; AKDEM, Kazlıçeşme Kültür Merkezi, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi, Aşevi, Beştelsiz Bilgi Evi ve Neyhane’yi gezdirdi.