BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,74
ALTIN 2.506,53
HABER /  MEDYA

Gitti PKK teröristleri... Geldi Taksim teröristleri!

Yeni Akit yazarı Hasan Karakaya Gezi Parkı göstericilerine sert tepki gösterdi.

Abone ol

Akil İnsanlar Ege Bölgesi heyetinde yer alan Akit gazetesi yazarı Hasan Karakaya, Gezi Parkı protestocularına öfkeli! Karakaya, "Gitti PKK teröristleri... Geldi Taksim teröristleri!" başlıklı yazısında Akil İnsanları "Öcalan'ı özgürleştirmek için akil oldunuz" diyerek eleştirenlere sert çıktı.

"Bizi Ege'de Apo ile yan yana göstermek isteyenlerin kendileri Londra'da yan yana gelmişler" diyen Akit yazarı, Londra'da yapılan Gezi Parkı protestolarında ortaya çıkan ve Atatürk ile Öcalan'ın posterlerinin yan yana olduğu fotoğrafa acıyarak baktığını ifade etti.

"Apocular" ile "Atatürkçüler" iç içe geçmişler, "ortak tepki" veriyorlar!.. İyi de; Bizim günahımız neydi?.." diyen Hasan Karakaya "Onlar neden bir araya geldiler?" diye sordu.

İşte Karakaya'nın yazısından ilgili bölümler;
 
Yandaki fotoğrafa bakıp; “Peki, bizim günahımız neydi?” diye sormaktan kendimi alamıyorum... Öyle ya; “Akil İnsanlar Heyeti Ege Grubu üyeleri” olarak gittiğimiz “Ege’deki 8 il ve ilçeleri”nde karşılaştığımız manzara hep şuydu:

MHP’liler, CHP’liler, TGB’liler ve ADD’lilerden oluşan protesto grupları; ellerinde “Türk Bayrakları” ve “Atatürk posterleri” ile eylem yapıp, biz “Akil İnsanlar”a diyorlardı ki;
“Sizin Çözüm Süreci dediğiniz şey, bir ABD-İsrail projesidir ve sizler de Amerikan-Siyonist tezgâhının taşeronluğunu yapıyorsunuz... Bizim akillere, hele hele parayla satın alınmış akillere ihtiyacımız yok!.. Sizler, Apo’yu özgürleştirmek için görevlendirildiniz!.. Ama Mustafa Kemal’in askerleri buna izin vermeyecek!..

Türk-Kürt kardeş, PKK kalleş!”
Evet, aynen bunları diyorlardı...
Tabiî; “Elimize bayrak tutuşturmak isteyenler” de vardı, “İstiklal Marşı okumak” isteyip de yüzüne-gözüne bulaştıranlar da!.. Ama asıl gülüncü; toplantı yaptığımız salonda asılı bulunan Atatürk posterinin “mavi zemin” üzerine çizilmesine tepki gösterilmesiydi.

Dediğim gibi;
Bunlar CHP’li ve MHP’li idi!..
Bunlar TGB’li ve ADD’li idi!..
Bizleri “Apo’nun sözcüsü” olmak ve ona “özgürlük” istemekle suçluyorlardı...

ATATÜRKÇÜ-APO’CU YAN YANA!

Yandaki fotoğrafa bakınca; hem acı acı güldüm, hem de “Neydi bizim günahımız?” diye sormaktan kendimi alamadım...
Şu hâle bakın;
Ege’de bizi “Apo ile yan yana” göstermek isteyenlerin kendileri, Londra’da yan yana gelmişler iyi mi?..
Lütfen fotoğrafa bakınız!..
Ellerinde “Apo’nun posteri”ni taşıyanlar ile “Türk bayraklı Atatürk” posterini taşıyanlar yan yana!..
Neredeyse omuz omuza!..
Neymiş;
“Taksim’deki Gezi Parkı eylemi”ne destek veriyorlarmış!.. Onun için; önce Londra’daki Hyde Park’ta, daha sonra da Trafalgar Meydanı’nda toplanıp, hep birlikte slogan atmışlar...
Kiminin elinde Atatürk,
Kiminin elinde Apo posteri!..
Anlayacağınız;
“Apocular” ile “Atatürkçüler” iç içe geçmişler, “ortak tepki” veriyorlar!..
İyi de;
Bizim günahımız neydi?..
“30 yıldır akan kan dursun, artık analar ağlamasın” diyerek “Çözüm Süreci”ni anlatan bizlere tepki gösterip; “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” ya da “Türk-Kürt kardeş, PKK kalleş” sloganları atan eylemciler, bu “omuz omuza”lığı nasıl izah edecekler, gerçekten merak ediyorum!..
Hayır, yadırgamıyorum; sadece soruyorum: “Bizim günahımız neydi?!?”
Bizler, “30 yıldır akan kanı durdurmak” ve bu ülkeye “barış” gelmesi için bir araya geldik...
Peki onlar niye bir aradaydı?!?..
“Türk Baharı”(!) için mi?..

HASAN KARAKAYA'NIN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!..