BIST 9.878
DOLAR 32,54
EURO 34,96
ALTIN 2.456,28
HABER /  DÜNYA

Nikahlarına bisikletleriyle geldiler

Mersin’de bisiklet tutkunu bir çift, nikahlarına özel yaptırılan çift kişilik bir bisikletle geldi. Bisikletlerini balon ve Türk bayrağı ile...

Abone ol

Mersin’de bisiklet tutkunu bir çift, nikahlarına özel yaptırılan çift kişilik bir bisikletle geldi. Bisikletlerini balon ve Türk bayrağı ile süsleyen çifte, üyesi oldukları Bisikletli Gezginler Derneği üyesi birçok kişi de bisikletleriyle eşlik etti.
Uzun süredir arkadaş olan Kürşat Akıncı ile Dilek Temizer ilginç bir nikah törenine imza attılar. Her ikisi de Bisikletli Gezginler Derneği üyesi olan çift, nikahlarına bisikletleriyle geldiler. Özel olarak üretilen çift kişilik bisikletlerine gelinlik benzeri beyaz bir elbise ile binen gelin Dilek ile şort ve gömlek giyen damat Kürşat ilginç görüntüler oluşturdular. Gelini evinden bisikletle alan damat, dernek üyesi bir grup bisiklet tutkunu ile oradan nikahın yapılacağı merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Evlendirme Amirliği’ne geldi. Bisikletlerini balon ve Türk bayrağı ile süsleyen çift ve dernek üyeleri, yol boyunca bisikletlerinin kornasını çalarak renkli görüntüler oluşturdular.

"BASTIĞIMIZ PEDALLARI MUTLULUK İÇİN BASIYORUZ"
Nikah öncesi açıklamalarda bulunan damat Kürşat Akıncı, böyle güzel bir günde arkadaşları, dostları ve aileleri ile birlikte olmaktan son derece mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Biz aşkımla birlikte bisiklet sever olarak bisikleti bir yaşam tarzı olarak görüyoruz. Bu yüzden tüm bastığımız pedalları mutluluk için basıyoruz. Bastığımız tüm pedallar mutluluk yaysın. Birde Mersin hem havası ile hem de bisiklet sürmek için uygun alanlarıyla çok güzel bir şehir. Ancak Mersin’de bisiklet yolları yok. O yüzden Mersin’e bisiklet yollarının yapılmasını istiyoruz. Herkes rahatça bisiklet sürsün. Herkes mutluluğa pedal atarak varsın" diye konuştu.
Gelin Dilek Temizer ise mutlu olduğunu belirterek, "Heyecanlıyım. İlk defa Mersin’de böyle bir şey oluyor. Çok güzel" dedi.
Konuşmaların ardından Yenişehir Evlendirme Müdürlüğü memuru tarafından genç çiftin nikahları kıyıldı. Nikahın ardından yine dernek üyeleri ile birlikte bisikletlerine binen çift, Mersin turuna çıktılar.
(İHA)