BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gezi parkı’nda illegal evlenme teklifi

Gezi Park'ındaki direnişçiler bugun ilginç bir evlenme teklifine şahit oldular.

Abone ol

Protesto eylemlerinin sürdüğü Taksim Gezi Parkı, ilginç bir evlenme teklifine sahne oldu. Cengiz Kaya isimli bir kişi, kız arkadaşına "İllegal evlenme teklifi içermektedir. Lütfen bu işi referanduma bırakma” yazılı pankart ile evlenme teklif etti.

Gezi Parkı gösterilerini desteklemek için gelen Cengiz Kaya (36), kız arkadaşı Songül Güven’e (35) Taksim Gezi Parkı girişinde evlenme teklifi etti. Kendi el yazısıyla yazdığı “İllegal Evlenme Teklifi İçermektedir. Songülüm Umut Işığım. Benimle Evlenir misin? Lütfen bu işi referanduma bırakma” pankartıyla evlenme teklifi etti. Erkek arkadaşının açtığı pankartla şaşkınlık yaşayan Songül Güven, “Çok mutluyum. Evlenme teklifini kabul ediyorum” diyerek teklifi kabul etti.
Kız arkadaşına evlenme teklifi eden Cengiz Kaya ise, “Bizim için çok farklı ve anlamlı bir evlenme teklifi oldu. Çünkü, halk burada. Ben çok mutluyum. Sevgilim çok heyecanlandı. Onu şaşırttım. Yeğenlerimle birlikte yaptık bu organizasyonu. Buradaki insanların her biri sonuna kadar haklılar. Biz de onların haklı mücadelesine desteklemek için buradayız. Ve sonuna kadar da onlarla beraber olacağız. Çok mutluyum” dedi.