BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,86
ALTIN 2.436,51
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

GESİAD'tan Zeki Es'e ziyaret

GESİAD Başkanı Özgün, Bursa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Zeki Es’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Abone ol

Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD), Bursa Garnizon Komutanlığı ile birlikte Jandarma Bölge Komutanlığına yeni atanan Tuğgeneral Zeki Es’i makamında ziyaret etti.

Es’e yeni görevinden dolayı hayırlı olsun dileklerini sunan GESİAD Başkanı Bahadır Özgün ve Yönetim Kurulu üyeleri, aynı zamanda 19 Eylül Gaziler Günü’nü de kutlamış oldu.

Özgün, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın yanı sıra iş dünyası temsilcileri olarak rahat ve huzur içinde yaşamamızı Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile şehit ve gazilerimize borçluyuz. Kendilerine şükran ve minnetlerimizi sunarız” dedi.

Özgün, şehit ve gazilere sadece devletin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin değil her Türk vatandaşının sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Zeki Es, “Ülkemizin her karış toprağını canları ve kanları pahasına savunan şehit ve gazilerimizin yılın bir günü değil her gün yanlarında olmalıyız. Bu noktada ülkemiz insanının hassasiyetini görüyor ve bu vesile ile teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.