BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.398,90
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Polisten öğrencilere 'terör' uyarısı

Kütahya Emniyet Müdürlüğü, eğitim yılının başlamasıyla birlite ildeki öğrencileri olası terör olayları konusunda broşürlerle uyarıyor.

Abone ol

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine bağlı ekipler, Dumlupınar Üniversitesi Germiyan Kampüsü'nde açtığı stantta öğrencileri dağıttığı broşürlerle uyardı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından açılan stantlarda öğrencilerin suç örgütlerine yönelmelerinin önlenmesi için el broşürleri dağıtıldı. Kütahya Emniyet Müdürlüğü, terör örgütlerinin eylem ve provokasyonlarını önlemek amacıyla bilgilendirme çalışması başlattı. Üniversite yerleşkesinde başlatılan bilgilendirme çalışmalarında polis-öğrenci ilişkilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Çiçekler solmasın

Yeni kayıtlar sırasında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından kampüs alanı içerisinde açılan stantlarda öğrencilerin suç örgütlerine yönelmelerinin önlenmesi hakkında bilgilendirilmesi amacıyla, 'Geleceğin çiçekleri solmasın' başlıklı el broşürleri dağıtıldı.