BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.399,74
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursa-Üsküp seferleri başladı

Yenişehir Havaalanı'ndan Makedonya'nın-Üsküp şehrine gidecek olan Borajet'in ilk seferi düzenlenen tören ile başladı.

Abone ol

Bursa Yenişehir Havaalanı'nda yapılan törende konuşan Çakalıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çakalıoğlu, "Borajet olarak Makedonya'nın Üsküp şehrine ilk seferimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bundan sonra halkımızın talepleri doğrultusunda ulaşılması hayal olan yerlere hep beraber gitmenin keyfini yaşayacağız" dedi.

RUDEF Başkanı Şuayip Toprak, Bursa'dan balkanlara uçak seferlerinin başlamasına sevindiklerini belirterek, "Biz bundan 7 yıl önce balkanlara uçmak istediğimiz defalarca söylemiştik. Herkes buna bir zamanlar buna hayal diyorlardı. Bugün artık merhaba Rumeli demenin mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa'nın ulaşım alanında yeni bir boyut kazandığını ifade ederek, "Bu seferin halkımıza milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

CHP Milletvekili Kemal Demirel, Bursa'nın artık ulaşımın her alanında hızla geliştiğini kaydetti.

Vali Yardımcısı Ziya Güler ise "Bursa'mız artık her türlü alanda gelişiyor. Bu güzel gelişmelerin meydana gelemsinde emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HAFTADA 2 SEFER DÜZENLENECEK

Borajet tarafından Makedonyanın Üsküp şehrine düzenlenen ilk seferde Yenişehir Havaalanı'ndan 44 yolcunun gideceği dönüş seferinde ise 33 yolcunun geleceği bildirildi.

Makedonya Üsküp şehrine perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftada 2 sefer düzenleneceği açıklandı. Yetkililer, talebe göre seferlerin artırılacağını söyledi.

Törene, Bursa Valisi Yardımcısı Ziya Güler, Bursa CHP Milletvekili Kemal Demirel, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Yenişehir Kaymakamı Samet Erçoşkun, Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Bayraktar, Yenişehir AK Parti İlçe başkanı Nazif Tuna, RUDEF Başkanı Şuayip Toprak, sivil toplum örgütleri, oda başkanları işadamları ve vatandaşlar katıldılar.