BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.402,99
HABER /  GÜNCEL

Genelkurmay golfe sahip çıktı

Genelkurmay bir açıklama ile Aktütün saldırısı esnasında golf oynayan Hava Kuvvetleri Komutanı için son noktayı koydu.

Abone ol

Genelkurmay Hava Kuvvetleri komutanıyla ilgili yapılan açıklamaların yıpratma amaçlı olduğunu açıkladı. Son günlerde medyada Hava Kuvvetleri Komutanı Aktütün saldırısı esnasında golf oynadığı için eleştirilmişti.

17 ŞEHİDİ BİLMİYORDU

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu'nun Antalya'da bulunduğu sırada 4 Ekim 2008 Cumartesi günü akşam saatlerine kadar olan sürede, Bayraktepe bölgesinde meydana gelen çatışma sonucunda verilen şehitler hakkında bir bilgisinin olmadığını belirterek, ''Gerçeğin böyle olmasına rağmen konunun teyit edilmeden Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratma amaçlı olarak kullanılması üzücü ve düşündürücüdür'' denildi.

TSK'YI YIPRATMA AMAÇLI

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada şunlar kaydedildi:

''Son günlerde Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Aydoğan Babaoğlu ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında haberler yer almaktadır.

Hava Kuvvetleri Komutanımızın Antalya'da bulunduğu sırada, 4 Ekim 2008 Cumartesi günü akşam saatlerine kadar olan sürede Bayraktepe bölgesinde meydana gelen çatışma sonucunda verilen şehitler hakkında bir bilgisi olmamıştır.

Gerçeğin böyle olmasına rağmen konunun teyit edilmeden Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratma amaçlı olarak kullanılması üzücü ve düşündürücüdür.''