BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  MAGAZİN

Mithat Can albüm yapıyor

Sezen Aksu'nun oğlu annesinin yolunda ilerliyor. Albüm yapacak.

Abone ol

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can, albüm hazırlığında! Stüdyo çalışmalarını Londra'da sürdüren Mithat Can, İngilizce albümüyle yurtdışında da iddialı bir çıkış yapmayı hedefliyor...

MİTHAT CAN ALBÜM ÇIKARIYOR

Pop müziğin kraliçesi Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer, annesinin yolunda, emin adımlarla ilerliyor. Sezen Aksu'nun son albümü 'Deniz Yıldızı'ndaki bazı şarkılara aranjörlük yapan Mithat Can sonunda kendi albümünü çıkaracak.

SADECE KENDİ ŞARKILARINI SÖYLEYECEK

Mithat Can, albümünde, sadece kendi yazdığı İngilizce şarkılara yer verecek
. Londra'da ev tutan ve tüm çalışmalarını burada sürdüren Mithat Can, kayıtları tamamladıktan sonra, önümüzdeki aylarda müzikseverlerin karşısına çıkacak. Türkiye'nin yanısıra Avrupa'da da piyasaya çıkacak albüm için son onayı Sezen Aksu verecek.

AŞKIYLA GÜNDEMDE

Mithat Can, annesine yaptığı katkıların dışında, profesyonel anlamda da müzikle uğraşıyor. 'Why Not' adında bir şirket kuran Mithat Can Özer, Ajda Pekkan'ın son albümü 'Aynen Öyle'nin prodüktörlüğünü yapmıştı. Yeşim Salkım da, Mithat Can'la çalışan bir başka ünlü. Annesinin 'Kınalı Kuzum' diye adına şarkı yazdığı Mithat Can, son yıllarda, caz şarkıcısı olan sevgilisi İlhem Khodja'yla olan ilişkisiyle gündeme gelmekten kurtulamıyor. Mithat Can'ın Bodrum sahillerinde objektiflere takılan 'kalçadan öpme' görüntüsü de hâlâ hafızalarda.