BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Şehit haberini namazda aldı

Türkiye bir kez daha yasa gömüldü. Şehit polis Adem Kılıçarslan'ın babası acı haberi namazda aldı. Şehit polisin eşi hamile...

Abone ol

Diyarbakır'da polis servis otobüsüne yönelik saldırıda şehit olan polis memurlarından Adem Kılıçarslan'ın memleketi Yozgat'taki ailesi haberi duyunca yasa boğuldu.

Kılıçarslan'ın Yozgat'ın Esenli Beldesi'ndeki ailesi haberi televizyonlardan duyunca sinir krizleri geçirdi.

ŞEHİT HABERİNİ NAMAZDA ALDI

Şehit babası Rafet Kılıçarslan, namaz vaktini beklerken televizyonda haberleri izlemeye başladığını belirterek, ''Namazımı kıldıktan sonra oğlumun ismini de söylediler, şehit olduğunu annesi duyunca odanın içerisinde bayıldı'' dedi.

DÜŞMAN KARŞINDA DEĞİL Kİ VURASIN

Baba Kılıçarslan, ağlamamak için kendisini zor tuttuğunu da vurgulayarak, ''4 oğlum daha var, ama düşman karşında değil ki vuruşasın. Elden bir şey gelmiyor'' diye konuştu.

Şehidin dayısının oğlu Yusuf Ziya Dursun da Yozgat'tan Diyarbakır Polis Okulu'na kayıt yaptıracak olan bir yakını için Adem Kılıçarslan'ı telefonla aradığını vurguladı. Dursun, ''Saat 15.30 sıralarında telefonla görüştüm, çok neşeliydi, bir kaç saat sonra şehit olduğunu öğrendik'' şeklinde konuştu.

DOĞACAK BEBEĞİNİ BİLE GÖREMEDİ

Anne Cemile Kılıçarslan da komşularıyla şehit oğlu için ''Şehit anası oldum. Doğacak bebeğini bile göremedin oğlum'' diyerek ağıtlar yaktı.

Yaklaşık 10 yıldır emniyet teşkilatında görev yaptığı öğrenilen polis memuru Adem Kılıçarslan'ın 2.5 aydır Diyarbakır'da görev yaptığı, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Şehidin eşi Ayşe Kılıçarslan'ın ise üçüncü çocuğuna hamile olduğu ve önümüzdeki günlerde doğum yapacağı bildirildi.