BIST 9.138
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,64
HABER /  GÜNCEL

Gençlere 19 Mayıs hediyesi

Beyoğlu Belediyesi, 19 Mayıs dolayısıyla başarılı lise öğrencilerine bisiklet hediye etti...

Abone ol

Beyoğlu’ndaki liselerde eğitim gören ve okullarında birinci olan başarılı öğrenciler Beyoğlu Belediye Başkanı tarafından hediye edilen bisikletlerini aldılar.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Beyoğlu Belediye Başkanlığı tarafından okullarında birincilik alan 50 öğrenci Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından hediye edilen bisikletleri ile İstiklal caddesindeki kortejde buluştular...

Tünel Meydanında İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer,Spor AŞ.Genel Müdürü Ayhan Bölükbaşı,İl Spor Müdürü Tamer Taşpınar ,Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’la birlikte bisikletleri alan öğrenciler Galatasaray meydanına kadar akrobası göterileriyle birlikte yürüdüler.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahemt misbah Demircan yaptığı konuşmada “ Biz gençlerimize il milli eğitim müdürümüzün dediği gibi geleceğimize sahip çıkıyoruz,çünkü sahip çıkmak zorundayız,bugün burada okullarında birincilik kazanan 50 öğrencimizi bisikletle ödüllendirdik,fakat bizim öğrencilere yaptıklarımız bunlarla sınırlı değil,bu yıl 6000 öğrencimizi Kefken Çevre ve Yaz Kampında ağırlayacağız,ayrıca bu yıl yine öğrencilerimizi değişim programı kapsamnında yurt dışına göndereceğiz”dedi.

Konuşmaların ardındn ödüllerini alan öğrenciler akrobasi gösterilerini izledikten sonra alandan ayrıldılar.