BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,86
ALTIN 2.442,01
HABER /  GÜNCEL

Gencin katili arkadaşı çıktı

Antalya'da yaklaşık üç ay önce bir apartman girişinde cesedi bulunan genci öldüren arkadaşı çıktı.

Abone ol Antalya'da yaklaşık üç ay önce bir apartman girişinde cesedi bulunan genci öldürdüğü iddiasıyla, ölen gencin arkadaşı olan ve cesedin bulunduğu apartmanda oturan bir kişi gözaltına alındı.

Yener Ulusoy Bulvarı'ndaki bir apartmanın girişinde cesedi bulunan Emre İsmail Diribaş'ın (27) cinayet zanlısı olarak, cesedin bulunduğu apartmanda oturan arkadaşı U.M.S. (27) gözaltına alındı.

Zanlının, Asayiş Şube Müdürlüğündeki ifadesinde, Emre İsmail Diribaş'la birlikte alkol aldıklarını ve ''basit nedenler yüzünden'' kavga ettiklerini söylediği öğrenildi. Diribaş'ın daha sonra geç saatlerde evine gelerek kendisinden para istediğini, para vermemesi üzerine çıkan kavgada da arkadaşını bıçakladığı itiraf eden U.M.S, kendisini yaralı olarak evden çıkarken gördüğünü öne sürdü.

Diribaş'ı öldürmek istemediğini, sadece kendisini savunmak için bıçak kullandığını iddia eden zanlının, Emre İsmail Diribaş'la ölümünden yaklaşık 5 ay önce tanıştıklarını söylediği belirtildi.

Almanya doğumlu Emre İsmail Diribaş, 10 Ağustosta Yener Ulusoy Bulvarı'nda bir apartmanın girişinde, başının arkasından ve göğsünden bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Ailesi, Diribaş'ın Almanya'da yaşadığını, ancak askerliğini yapmak amacıyla ölümünden bir süre önce Antalya'ya geldiğini söylemişti.