BIST 10.159
DOLAR 32,11
EURO 35,04
ALTIN 2.469,50
HABER /  SPOR

Atletico Anfieldta soyuldu

Liverpool-Atletico Madrid maçının son saniyelerde ev sahibi takım lehine verilen penaltı İspanyolları çılgına çevirdi.

Abone ol

AS gazetesi ''Anfield'te dolandırıcılık'' manşetini atarken, ''Liverpool, olmayan bir penaltı ile beraberliği sağlıyor. Hakem, Liverpool'un ceza sahasındaki elleri görmedi'' yorumunda bulundu.

Gazete, ''UEFA, itfaiyeci olan İsveçli hakem Martin Hansson'un Avrupa'da seyahat etmesi için kendisine düdük vermiş. Bu seyahatte Atletico Madrid'in matematiksel olarak Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkmasını sağlayan puanı çaldı'' ifadelerini kullandı.

''Platini'nin yeni hırsızlığı'' başlığını atan Marca gazetesi de Atletico Madrid'in geçen haftalarda Marsilya'ya karşı sahasında oynadığı maçta statta çıkan olaylardan dolayı UEFA'nın Atletico Madrid'e verdiği saha kapatma cezasının arkasında UEFA Başkanı Fransız Michel Platini'nin olduğunu ima ederek, Liverpool maçında alınan beraberliğin, Platini'nin Atletico Madrid'e karşı tavrının bir devamı olduğu savunuldu. ''Uzatmalarda bir penaltı yaratıldı. Utanç'' diyen Marca, Atletico Madrid'in bir rüyasının çalındığını öne sürdü.

Ulusal gazetelerden ABC, ''Hakem, Atletico'nun neşesini çalıyor'', El Mundo, ''Atletico Anfield'ta soyuldu'', El Pais, ''Atletico'ya karşı hakem dolduruşu'' ifadelerini başlıklarına çıkardı.