BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,85
ALTIN 2.419,49
HABER /  MAGAZİN

Gencebay'dan barış mesajı

Orhan Gencebay, Fazıl Say'ın '3. sınıf müzisyen' açıklamalarına karşın 'Herkesle barışım' mesajı verdi.

Abone ol

Sevilen sanatçı Orhan Gencebay, gazetecilerin Fazıl Say'la ilgili sorularına, 'Kırgın değilim. Sanat güzelliktir. İyi bir sanatçı kesinlikle iyi bir insandır. Kötü söz söylemez. Kötü söz sahibinindir' cevabını verdi.

Mekân çıkışı basın mensuplarının  sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı, Twitter hesabından arabesk müziği hedef alan açıklamalar yapan Fazıl Say'la ilgili sorulara cevap vermekten kaçındı. Gencebay, "Kırgın değilim. Sanat güzelliktir. İyi bir sanatçı kesinlikle iyi bir insandır. Kötü söz söylemez. Kötü söz sahibinindir" dedi. Boynundaki kolyeyi gösteren sanatçı, "Bu kolye, barış işaretidir. Herkesle barışığım. Herkesi seviyorum" diye konuştu.

Mekân çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gencebay, birde albüm müjdesi verdi.

ORHAN GENCEBAY 3. SINIF MÜZİSYENDİR DEMİŞTİ

Say, Twitter'da "Orhan Gencebay 3. sınıf müzisyendir. Haa kibar adamdır. Ama kibar adam olmak meslek değil!" demişti. Buna tepki gösteren Gencebay "Fazıl Say'ın söylediği iddia edilen sözleri Fazıl gerçekten söylediyse ki ben buna ısrarla inanmak istemiyorum. Bu sözleri söyleyen kişi; Hastadır. Komplekslidir. Sevilen sayılan ünlü kişilere sataşarak gündeme gelmek istemektedir. şeklinde bit açıklama yapmıştı.