BIST 9.458
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.497,94
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta'da kim elendi şoke eden çekilme kararı

Gelinim Mutfakta'da 36. haftanın final günü şoke eden bir olayla tamamlandı. 23 Kasım Cuma günü ekrana gelen bölümde Hatice 57 puanla 5 altın bileziği koluna taktı ama güne Reyhan Hanım ile Ezgi'nin çekilme kararı damga vurdu.

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 36. haftanın final günü tamamlandı. Haftanın finaline Ezgi 49 puanla birinci girerken, Elif ve Cansu 45, Hatice ise sadece 37 puan toplayabildi. Haftanın son gününde ise gelinler en güzel Pekmezli Yufka Tatlısını yapmak için ter döktüler. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

Gelinim Mutfakta izleyicisini şoke eden olay! Programın iyice suyu çıktı

23 Kasım Günün Kazananı Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Ezgi ve Cansu 7 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 20 puan toplayan Hatice günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Elif ise 8 puan toplayabildi. 

36. Haftanın Kazananı ve Eleneni: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar ise şöyle;

  1. Hatice: 57
  2. Ezgi: 56
  3. Elif: 53
  4. Cansu: 52

Bu sonuçlara göre 57 puanla Hatice haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna taktı. Fakat 52 puan alan Cansu'nun elenmesi gerekirken hiç beklenmedik bir şey yaşandı. Ezgi ve Reyhan Hanım, Ezgi'nin annesinin sağlık sorunları olduğu gerekçesiyle çekilme kararı aldı. 

Gelinim Mutfakta Ezgi kimdir Ayşenur'la fena tartıştı