BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41
HABER /  SPOR

Hüseyin Göçek'in eşinden olay paylaşım!

1-1 sona eren Galatasaray-Konyaspor maçında verdiği penaltıyla tartışılan hakem Hüseyin Göçek'in eşi Ezgi Göçek, hakarete varan ağır yorumlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam oynanan Galatasaray'ın Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın son dakikasında çalınan penaltı düdüğü büyük tartışma çıkardı. Sarı-kırmızılı taraftarlar mücadelenin hakemi Hüseyin Göçek'e ve TFF'ye büyük tepki gösterdi.

''ALLAH BİN KATINI VERSİN''
Karşılaşma sonrası Hüseyin Göçek'in eşi Ezgi Göçek ise sosyal medyadan yapılan ağır yorumlara Instagram hesabından isyan etti. Ezgi Göçek yaptığı paylaşımda, "Her kim çocuğuma beddua ediyorsa Allah 1000 katını ona versin" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN GÖÇEK KİMDİR?
Hüseyin Göçek 1976 İstanbul doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu. Aynı üniversitede master'ını tamamlayan Hüseyin Göçek futbol ve basketbol oynadı. Bu yıl 18'i süper lig toplam 26 müsabakada görev yaptı. 4 yıldır FIFA kokartı taşıyor ve FIFA'da elit kategorinin bir alt basamağı olan birinci kategori hakemi. Eşi Ezgi Göçek diş doktoru. Mutlu çiftin en büyük keyfi 2 yaşındaki minik oğulları Berk Deniz'le vakit geçirmek.