BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.498,53
HABER /  MEDYA

Bir Litre Gözyaşı'nın Şebnem'i Aysun Metiner kimdir Fox TV'nin o dizisinde oynuyordu

FOX TV'deki Çoban Yıldızı'nın Sırma Karakaya'sı Aysun Metiner, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı'na dahil edildi. Peki Aysun Metiner kimdir nereli kaç yaşında? Aysun Metiner hangi dizilerde oynadı? İşte ünlü oyuncuya dair merak edilenler...

Abone ol

Kanal D'in sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı, 8. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanırken dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir ismin dahil edildiği öğrenildi. En son FOX TV'deki Çoban Yıldızı'nda rol alan Aysun Metiner, artık Miray Daner, Sanem Çelik, Mert Yazıcıoğlu ve Tolga Tekin gibi ünlü isimleri buluşturan Bir Litre Gözyaşı'yla izleyici karşısına çıkacak.

Güzel oyuncu, Med Yapım ve Mf Yapım tarafından hazırlanan projede, Ali’nin (Mehmet Aykaç) annesi Şebnem karakterine hayat verecek.

Aysun Metiner Kimdir? Aysun Metiner, 1972 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.

1997 yılında rol aldığı ŞAşı Felek Çıkmazı dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan güzel oyuncu; Galip Derviş, Kahve Bahane, Arka Sokaklar, Asmalı Konak, Sıdıka, Aynalı Tahir, Çoban Yıldızı gibi birçok projede rol almıştır.

Kanal D'nin Bir Litre Gözyaşı dizisine bomba isim! En son Fox TV'de görülmüştüKanal D'nin Bir Litre Gözyaşı dizisine bomba isim! En son Fox TV'de görülmüştüKanal D'nin Bir Litre Gözyaşı dizisine bomba isim! En son Fox TV'de görülmüştüKanal D'nin Bir Litre Gözyaşı dizisine bomba isim! En son Fox TV'de görülmüştüHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN