BIST 9.872
DOLAR 32,48
EURO 34,84
ALTIN 2.451,97
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Hasan Şaş'ı çıldırtan penaltı kararı

Galatasaray, Konyaspor ile 1-1 berabere kalırken Hüseyin Göçek'in verdiği penaltı kararı ortalığı karıştırdı. Fatih Terim'in yardımcılarından Hasan Şaş da karara büyük tepki gösterdi.

Abone ol

Üst üste gelen kötü sonuçlara Kayserispor'u deplasmanda 3-0 yenerek son veren Galatasaray, seyircisi önünde Atiker Konyaspor'a takıldı. Teknik direktörü ve yıldızları cezalı; önemli isimleri sakat olan Galatasaray maçta Uğur Demirok'un kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Skubic'in penaltı golüne engel olamayan Sarı Kırmızılar, 1 puana razı oldu. Sarı Kırmızılılar'ın sahasındaki beraberlik serisi 3 maça çıktı, penaltıya neden olan ve kırmızı kart gören Serdar Aziz, Beşiktaş ile haftaya oynanacak derbi maçı öncesi cezalı duruma düştü. Hüseyin Göçek'in son dakikada verdiği penaltı kararı çok tartışıldı. 

HASAN ŞAŞ ÇILGINA DÖNDÜ
Penaltı kararından sonra tribünlerin hakem Hüseyin Göçek'e büyük protestosu vardı. Fatih Terim'in yardımcılarından Hasan Şaş da karara büyük tepki gösterdi. Şaş'ın öfkeli anları kameralara böyle yansıdı.