BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.436,44
HABER /  GÜNCEL

Kars Valisi Türker Öksüz'ün ilk ziyareti şehit ailesine

Kars Valisi Türker Öksüz, Kars'ta başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Öksüz, göreve başladığı ikinci günü eşiyle birlikte ilk ziyaretini şehit Tekin İlbeyi'nin ailesine yaptı.

Abone ol

Kars Valisi Türker Öksüz, mesaisine hızlı başladı. 5 Kasım'da resmen görevine başlayan Öksüz, kentin sorunlarıyla yakından ilgileniyor.  Kentteki birçok tesis ve kurumları ziyaret edip incelemelerde bulunan Öksüz, çalışmaları bizzat yerinde denetliyor.

Şehit ailelerinin sorunlarıyla da yakından ilgilenen Öksüz, göreve başladığı ikinci günde eşiyle birlikte ilk ziyaretini şehit ailesine gerçekleştirdi.

ŞEHİT İLBEYİ'NİN AİLESİYLE SOHBET ETTİ, SORUNLARINI DİNLEDİ
20.07.1994 tarihinde Silopi’de bölücü terör örgütü ile yapılan çatışmada şehit düşen Tekin İlbeyi’nin ailesini ziyaret eden Kars Valisi Türker Öksüz ve eşi Meral Öksüz, şehidin annesi Nazhanım İlbeyi ve diğer aile bireyleriyle sohbet etti.

Ziyarette Sayın Valimiz, şehit yakınlarının bu aziz vatan uğrunda canlarını hiçe sayarak şehit olan kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olduğunu ve şehit ailelerimizin her türlü sorunu ile ilgilenmenin devletimizin borcu olduğunu vurguladı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Sayın Valimiz, şehit ailesinin taleplerini dinleyerek en kısa sürede çözülmeye çalışılacağını belirtti. Şehit ailesini ziyarette Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Aydın Acay ve eşi de hazır bulundu.

KAĞIZMAN'DA ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Vali Öksüz, geçtiğimiz günlerde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Kağızman'da şehit ailesini ziyaret etti. Esnaf ziyaretinin ardından 2009 yılında Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’nın yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Piyade Er Ercan Oral'ın ailesini ziyaret ederek Şehit Ercan Oral’ın annesi Mahire Oral ve aile bireyleriyle bir süre görüştü.