BIST 9.572
DOLAR 32,49
EURO 34,60
ALTIN 2.477,15
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta'da kim elendi işte 5 altın bileziği koluna takan gelin

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün yani 4 Ocak Cuma tarihli haftanın finalinde Ezgi 5 altın bileziği kazanan gelin olurken elenen isim ise Elif oldu.

Abone ol

Kanal D'de Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı fenomen yemek yarışması'Gelinim Mutfakta'da 42. haftanın final günü tamamlandı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en güzel yemekleri yapıp kaynanalarının beğenilerine sundular. Haftanın finaline Ezgi 59 puanla birinci girerken, Rümeysa 47, Yağnur 42,  Elif ise 33 puan toplayabildi. Haftanın son gününde ise gelinler en güzel Bisküvili Elmalı Pastaları yapıp kaynanaların beğenilerine sundular. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

4 Ocak Günün Birincisi Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Elif 7 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 14 puan toplayan Rümeysa günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Ezgi 13, Yağnur ise puan toplayabildi.

42. Haftanın Kazananı ve Eleneni: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar ise şöyle;

  1. Ezgi: 72
  2. Rümeysa: 61
  3. Yağnur: 51
  4. Elif: 40

Bu sonuçlara göre 72 puanla Ezgi haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna taktı. 40 puan toplayan Elif ise en düşük puanı alarak yarışmaya veda etti. 

Gelinim Mutfakta'da kim kazandı? O gelin 5 altın bileziği garantiledi

Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım Kimdir? Tunceli'de dünyaya gelen Ezgi Yıldırım, Elazığ'da yaşamaktadır. 4 yıldır evli olan Yıldırım’ın 16 aylık bir bebeği vardır.

Gelinim Mutfakta Reyhan Yıldırım Kimdir? Aslen Tuncelili olan Reyhan hanım ise Erzincan'da yaşamaktadır. Otoriter tavırlarıyla dikkat çeken Reyhan Hanım, haftanın ilk gününde sarfettiği 'Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım' sözüyle dikkat çekmişti.

Gelinim Mutfakta 41. Hafta Sonuçları: Gelinim Mutfakta'da 41. haftanın final gününde açıklanan sonuçlara göre; 69 puanla Yağnur haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna taktı. 49 puan toplayan Cansu ise en düşük puanı alarak yarışmaya veda etti. Cansu Gelinim Mutfakta tarihinin en çok altın bilezik kazanan gelinlerden birisiydi.