BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,32
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta'da kim kazandı? O gelin 5 altın bileziği garantiledi

Gelinim Mutfakta'da bugün yani 3 Aralık Perşembe günü Ezgi, 15 puanla günü birincilikle tamamlarken aynı zamanda 5 altın bileziği de garantiledi.

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 42. haftanın dördüncü günü tamamlandı. 3 Ocak Perşembe günü izleyiciyle buluşan bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları yemekleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Gelinim mutfakta 3 Ocak Gün Birincisi: Haftanın dördüncü gününde Ezgi 15 puanla günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Rümeysa 13, Yağnur 11, Elif ise 4 puan toplayabildi. Yarışmacıların toplam puanları şöyle;

  1. Ezgi: 59
  2. Rümeysa: 47
  3. Yağnur: 42
  4. Elif: 33

Gelinim Mutfakta'da Ezgi ve Reyhan kaynana tekrar döndü torpil mi var

Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım Kimdir? Tunceli'de dünyaya gelen Ezgi Yıldırım, Elazığ'da yaşamaktadır. 4 yıldır evli olan Yıldırım’ın 16 aylık bir bebeği vardır.

Gelinim Mutfakta Reyhan Yıldırım Kimdir? Aslen Tuncelili olan Reyhan hanım ise Erzincan'da yaşamaktadır. Otoriter tavırlarıyla dikkat çeken Reyhan Hanım, haftanın ilk gününde sarfettiği 'Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım' sözüyle dikkat çekmişti.

Gelinim Mutfakta 41. Hafta Sonuçları: Gelinim Mutfakta'da 41. haftanın final gününde açıklanan sonuçlara göre; 69 puanla Yağnur haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna taktı. 49 puan toplayan Cansu ise en düşük puanı alarak yarışmaya veda etti. Cansu Gelinim Mutfakta tarihinin en çok altın bilezik kazanan gelinlerden birisiydi.