BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gebze'de bayramlaşmaya yoğun ilgi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, Gebze Belediyesi'nce düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı

Abone ol

Gebze Kent Bayramlaşması, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Osman Hamdi Bey Sahnesi’nde yapıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma töreninde AK Parti Kocaeli Milletveili Eyüp Ayar da vardı.

Gebze ilçe protokolü, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının büyük ilgi gösterdiği bayramlaşma törenine AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, Gebze İlçe Kaymakamı Salih Karabulut, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Mehmet Uslu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Hoşgörü mesajı

Bayramlaşma töreninde konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sabır, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik ikliminde güzel bir Ramazan ayını geride bıraktıklarını belirterek, “Bayramlar dargınlıkların unutulduğu, ziyaretlerle akraba, komşuluk ve arkadaşlıkların tazelendiği çok değerli, hayatımıza anlam katan günlerdir. Bir ay boyunca yaşadığımız bu güzellikleri, dostluk, kardeşlik, hoşgörü, paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma seferberliğini yılın 12 ayında yaşamalı ve yaşatmalıyız” dedi.

Pakistan'a yardım mesajı

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, dini bayramların barış, hoşgörü, birlik beraberlik ve kardeşliğin zirveye çıktığı özel günler olduğunu belirterek, “huzur ve coşku içinde kutladığımız bu bayramda fakirleri, yaşlıları ve bilhassa sel felaketiyle zor durumda kalan kardeş Pakistan halkını unutmamalıyız. Onlara elimizden gelen yardım ve desteği yapmalıyız” dedi.

Kent Bayramlaşmasından sonra ilçe protokolü birlikte önce görevi başındaki polis teşkilatı ile jandarmayı ziyaret ettikten sonra Fatih Devlet Hastanesi’ne gitti. İlçe protokolü bayramı hastanede geçirmek zorunda kalan hastaları odalarında ziyaret ederek acil şifalar diledi ve hasta ve hasta yakınlarının bayramını kutladı.