BIST 10.219
DOLAR 32,25
EURO 34,77
ALTIN 2.448,28
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu adam İstanbul polisini çıldırttı!

İstanbul Bebek'te sahilde dolaşan ve alkollü olduğu gözlenen bir şahıs ortalığı birbirine kattı

Abone ol

Bebek sahilinde, alkollü olduğu öne sürülen bir şahıs ortalığı birbirine kattı. Vatandaşları ve balon satıcısını kovalayan şahıs, polisi uzun süre uğraştırdı. Polis, bir yandan şahısla uğraşırken, diğer yandan cop ve biber gazıyla çok sayıda sokak köpeğini uzaklaştırmaya çalıştı.

Bebek sahilinde bayram sabahı gezintiye çıkan vatandaşlar, alkollü olduğu sanılan bir şahsın kendilerini rahatsız ettiğini belirterek polise haber verdi. Bu yönde çok sayıda ihbar gelmesi üzerine polis harekete geçti. Sahile gelen polis, şahısla konuşmaya çalıştı. Ancak konuşmaya yanaşmayan şahıs, çevresindeki çok sayıda sokak köpeğini polislerin üzerine saldı.

Köpeklerle uğraştılar

Sokak köpekleri nedeniyle zor anlar yaşayan polis memurları, şahsı bırakıp köpeklerle uğraştı. Copla kovaladıkları köpeklerin gitmemesi üzerine biber gazı kullanmak zorunda kalan polis, çevredeki vatandaşların da tepkisini topladı. Polisin köpeklerle uğraştığını gören alkollü şahıs ise denize atladı. Kıyıya halatlarla bağlı bir tekneye çıkan şahıs, çevredeki vatandaşlara da seslenerek "Beni bırakın, köpekleri kurtarın" dedi.

Cop denize düştü

Polis tekneyi halatlarla sahile çekmeye çalışırken, şahıs da halatı tutarak denize doğru çekti. Bir ara polislerden birinin elindeki cop denize düştü. Bir yandan şahsı ikna etmeye çalışan polis memurları, bir yandan da denize düşen copu almak için uğraştı. Şahısla başa çıkamayacağını anlayan polis, deniz polisinden yardım istedi. Deniz polisinin yardımıyla kıyıya çıkarılan şahıs, gözaltına alınarak Arnavutköy Polis Merkezi'ne götürüldü.